Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltatok ma?

Mit csináltatok ma?

Figyelt kérdés
Unatkozom, szívesen elolvasnám, kibek hogy, mivel telt a napja. :)
2015. jún. 24. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Aludtam egész nap,nemrég keltem.
2015. jún. 24. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Felkeltem 6-kor, Morning Show, 4 tojásból rántotta. Ezután átböngésztem a híreket, majd nyomtattam egy matek érettségi feladatsort. Ezt megoldottam, ellenőriztem, majd összeraktam egy paprikás krumplit, és elmosogattam. Sorozatoztam, filmeztem, pihentem. Lassan be kellene vezetni az életembe a rendszeres reggeli futást, mert jelenleg kb. semmit nem mozgok egész nap.
2015. jún. 24. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
reggel elmentem a barátnőmmel egy kávézóba. aztán egész nap sorozatot néztem és a gta5-tel játszottam. + rendeltem 3 pizzát
2015. jún. 24. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én délután 1-kor keltem fel, aztán regédeltem, majd anya elkezdett velem veszekedni, hogy milyen rendetlenség van a szobámban, úgyhogy elkezdtem takarítani...Eleinte csak porszívózni akartam meg felmosni, de én ha egyszer elkezdek takarítani, utána le se lehet lőni >.< Úgyhogy végül a porszívózásból az lett, hogy minden egyes polcot az emeleten lesúroltam, áttörölgettem az ott porosodó könyveket, minden szobában vagy 3x porszívóztam, ahol lehetett, ott 2x fel is mostam, lemostam az ajtókat is, kidobáltam a fölösleges kacatokat, a fürdőszobában kisikáltam a zuhanytálcát meg lemostam vízkőoldóval a csapokat is, átrendeztem a szobámat...Most az egész emelet csillog :"D
2015. jún. 25. 00:12
 5/6 opened paradise ***** válasza:
Sokáig aludtam,ma nem dolgoztam. Vásároltam,csináltam salit,ettem,itt dumáltam pár emberrel,most eszek egy palacsintát,aztán egy kis Breaking Bad dara.
2015. jún. 25. 01:12
 6/6 Mumusan ***** válasza:
Reggel keltem, gyereket elrendeztem, anyósnak lepasszoltam, majd robogóra pattantam és irány Győr. Eladtam 3 kiló diót, megreggeliztem a Burgerben, bevásároltam a Sparban, megjártam 2 kézműves boltot, irány haza, gyerekkel elmentem a Postára, adtam neki ebédet, letettem aludni. 2 nyakláncot alkottam, itt dumáltam, a szétszórt játékokat elpakoltam, néztünk egy filmet, sütöttem vacsira csirkemájat, fürdettem, fürödtem, altattam, aludtam. Ennyi
2015. jún. 25. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!