Elméletben hogyan kell lefizetni egy vizsgabiztost?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem tennék ilyet, és kérem senki más se tegyen, mert törvényellenes, ráadásul etikátlan! Csak elméletben vagyok rá kíváncsi, hogy egy forgalmi vizsgán hogyan lehetne lefizetni a vizsgabiztost, mert gondolom nem úgy megy mint a karikacsapás, előtte ki kell puhatolni valahogy, hogy vevő e a dologra stb.2015. jún. 19. 16:02
21/26 A kérdező kommentje:
# 20
Véletlenül nem egy nagymellű lány vagy akit féri vizsgáztatott?
2015. jún. 19. 20:58
22/26 anonim válasza:
Itt a sok idióta, csak az a probléma, hogy pl. a bátyámnak kerek perec megmondták, hogy nem fog átmenni amíg nem támogatja meg a vb-t. :D Ilyenkor legyen nagy a szád hülye gyerek, hogy vezetni kell tudni nem fizetni te suttyó. :D
23/26 A kérdező kommentje:
És mennyit kellett neki adni?
2015. jún. 19. 21:17
24/26 anonim válasza:
Akkor pedig birka vagy, ha odaadtad a pénzt és nem feljelentetted, vagy átmentél máshoz. :)
25/26 anonim válasza:
En elsore atmentem es nem fizettem le senkit! De ha te fizetni akarsz fizess.:)
Csak nehogy aztan balesetet okozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!