Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elméletben hogyan kell lefizet...

Elméletben hogyan kell lefizetni egy vizsgabiztost?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem tennék ilyet, és kérem senki más se tegyen, mert törvényellenes, ráadásul etikátlan! Csak elméletben vagyok rá kíváncsi, hogy egy forgalmi vizsgán hogyan lehetne lefizetni a vizsgabiztost, mert gondolom nem úgy megy mint a karikacsapás, előtte ki kell puhatolni valahogy, hogy vevő e a dologra stb.
2015. jún. 19. 16:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

#8:

"Ötös érdekes hogy én elsőre átmentem."

Hűha, ez nagyon érdekes! Meséljél még erről.

Csak ugye én nem Mucsaröcsögén a tanyavilágban szereztem a jogsit a Lada Nivával ami mögé boronát akasztottak, hanem itt Budapesten az aszfalton, itt meg kicsit másképp mennek a dolgok. Például itt valamivel nagyobb a forgalom, mint a te faludban, ahol napi kétszer jár a távolsági busz; meg itt elvárják a vizsgabiztosok a borravalót, különben meghúznak nyolcadszor is (mit te a csirkét a fészer mögött), különböző ürügyekkel.

"nem ismertem előtte az oktatót sem"

Értem, tehát nem is jártál gyakorlati oktatásra, csak úgy beültél a verdába, megszállt a Szentlélek, és máris tudtál vezetni.

19 éves taknyos, ahogy az életet elképzeli.

"a vizsgabiztost a vizsgán láttam először."

Az általában úgy szokott lenni... Mit gondosz, nekem előtte szerveztek egy ismerkedős estet a vizsgabiztossal, vacsorával meg cigányzenével?!

"Csak tudod, tudni kéne vezetni."

Biztos baromi rutinod van 19 évesen vezetésből, kisfiam. Kecskét már vagy egy évtizede vezetgetsz haza, gondolom. Képzelem, milyen kiváló sofőr lehetsz.

2015. jún. 19. 17:27
 12/26 A kérdező kommentje:
Na de akkor a lényeg az hogy mindenképp az oktatóval kell előre megbeszélni és ha ő nincs benne akkor lőttek az egésznek?
2015. jún. 19. 17:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Idióta vagy. Úgy értettem,hogy a kresz és oktatás órák előtt nem volt előtte semmi ismeretségem vele.

Nem vagyok tanyasi. :) Jelenleg már Debrecenben élek, igaz a jogosítványomat Mátészalkán szereztem, az egy kisváros. Nem egy Budapest de nem is tanya.

De vágjál fel vele, hogy pesti vagy. Csak saját magadat égeted ezzel a bunkó stílusoddal. :D Az a szégyen még a jogsidért is plusz pénzt fizettél és te pattogsz itt, nekem.. :"D

2015. jún. 19. 17:36
 14/26 anonim ***** válasza:
A nyakamat rátenném, hogy jobban vezetek mint te. Nem azon az idióta versenyzős módon, ahogy a hozzád hasonló városi parasztok csinálják. :D Hanem szépen, nyugodtan, betartva a szabályokat. Mert az neked biztos nem ismeretes. :D
2015. jún. 19. 17:43
 15/26 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg még azt lehetne, hogy amikor kéri hogy igazoljam, hogy valóban én vagyok a vizsgázó, akkor a személyi igazolvány alá lesz hajtva a pénz, és rákacsintok amikor odaadom, ez működhet?
 16/26 anonim ***** válasza:
Minek lefizetni? Csak normálisan kell vezetni és nem buktatnak meg, még olcsóbb is...
 17/26 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, megbuktatnak akkor is ha normálisan vezetsz.
2015. jún. 19. 17:45
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem buktatnak meg... Nézd már meg ez a nagy pesti mitugrász is milyen alpári stílusban beszél és hogyan áll hozzá a dolgokhoz. :D

Akkor az IQ-ja sem lehet valami magas. Azokat buktatják meg, akik nem talpraesettek, szerencsétlenkednek. Indokolatlanul nem fog megbuktatni..

2015. jún. 19. 17:48
 19/26 A kérdező kommentje:
De mondta az oktatóm is, ha akar akkor akármi miatt megbuktathat. Megmutatta a füzetet ami alapján csinálják ezt. Olyan nincs, hogy valakit nem lehet megbuktatni. És sokszor élnek is ezzel a lehetőséggel. Persze hallja az ember, hogy XY elsőre ment át, de jócskán van abból is akiket csak a pénz miatt nem engedtek át elsőre.
2015. jún. 19. 17:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Minket is ijesztgettek, hogy így meg úgy szívatnak, minden kis apróságért megbuktatnak, aztán láss csodát! Nem volt semmi olyasmi.

Ne húzd ki a gyufát, tartsd be a szabályokat, és kész.

2015. jún. 19. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!