Elméletben hogyan kell lefizetni egy vizsgabiztost?
#8:
"Ötös érdekes hogy én elsőre átmentem."
Hűha, ez nagyon érdekes! Meséljél még erről.
Csak ugye én nem Mucsaröcsögén a tanyavilágban szereztem a jogsit a Lada Nivával ami mögé boronát akasztottak, hanem itt Budapesten az aszfalton, itt meg kicsit másképp mennek a dolgok. Például itt valamivel nagyobb a forgalom, mint a te faludban, ahol napi kétszer jár a távolsági busz; meg itt elvárják a vizsgabiztosok a borravalót, különben meghúznak nyolcadszor is (mit te a csirkét a fészer mögött), különböző ürügyekkel.
"nem ismertem előtte az oktatót sem"
Értem, tehát nem is jártál gyakorlati oktatásra, csak úgy beültél a verdába, megszállt a Szentlélek, és máris tudtál vezetni.
19 éves taknyos, ahogy az életet elképzeli.
"a vizsgabiztost a vizsgán láttam először."
Az általában úgy szokott lenni... Mit gondosz, nekem előtte szerveztek egy ismerkedős estet a vizsgabiztossal, vacsorával meg cigányzenével?!
"Csak tudod, tudni kéne vezetni."
Biztos baromi rutinod van 19 évesen vezetésből, kisfiam. Kecskét már vagy egy évtizede vezetgetsz haza, gondolom. Képzelem, milyen kiváló sofőr lehetsz.
Idióta vagy. Úgy értettem,hogy a kresz és oktatás órák előtt nem volt előtte semmi ismeretségem vele.
Nem vagyok tanyasi. :) Jelenleg már Debrecenben élek, igaz a jogosítványomat Mátészalkán szereztem, az egy kisváros. Nem egy Budapest de nem is tanya.
De vágjál fel vele, hogy pesti vagy. Csak saját magadat égeted ezzel a bunkó stílusoddal. :D Az a szégyen még a jogsidért is plusz pénzt fizettél és te pattogsz itt, nekem.. :"D
Nem buktatnak meg... Nézd már meg ez a nagy pesti mitugrász is milyen alpári stílusban beszél és hogyan áll hozzá a dolgokhoz. :D
Akkor az IQ-ja sem lehet valami magas. Azokat buktatják meg, akik nem talpraesettek, szerencsétlenkednek. Indokolatlanul nem fog megbuktatni..
Minket is ijesztgettek, hogy így meg úgy szívatnak, minden kis apróságért megbuktatnak, aztán láss csodát! Nem volt semmi olyasmi.
Ne húzd ki a gyufát, tartsd be a szabályokat, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!