Kezdem feladni, képtelen vagyok tanulni. Ismer valaki jó tanulási techinkát?
Nekünk anno 134 tétel volt és mivel kicsit később adtam le a szakdolgozatot, nekem csak egy-másfél hét jutott a tanulásra. Sikerült megtanulnom? Igen. Ráadásul tele voltak rajzokkal és számolásokkal (építészmérnök vagyok).
Szóval szerintem nem kell túllihegni a dolgot. Ha máshogy nem megy, tanuld meg őket úgy, mint egy verset. Mondd el szakaszonként addig, amíg nem emlékszel mindenre. Záróvizsgán pedig (ha nem tucatszakra jársz), akkor úgysem fognak meghúzni és segítőkészek lesznek. Nálunk a 13 emberből csak egy ember bukott meg, de ő nagyon alap dolgot nem tudott, így nem engedték át.
Mindenki mást minimum kihoztak hármasra. Ja és lehet új tételt húzni minden tárgyból... ha belehúznál véletlenül.
kedves utolsó!
A kommented első része meglehetősen unszimpatikus volt. Azért tisztázzunk pár dolog. 1. nem minden ember egyforma, 2 a szerénység menőbb mint a felvágás, 3 én évekkel ezelőtt abszolváltam csak most megyek vizsgázni 3, én heti 50 órát dolgozom :) nem ugy megy az, hogy a 10 napot én végig fogom tanulni. és az, hogy hónapokkal ezelőtt elkezdtem is azt jelenti h hétvégente tanulok! 4 mit lihegjen túl az ember, ha nem egy ilyen vizsgát?
Továbbá, nincs lehetőség új tétel huzására :)
A kommented többi része viszont hasznos volt. köszönöm szépen!
Első válaszoló viszont nagyon nagyon hazsnos volt, azt is köszönöm!
3: Nekem meg a te válaszod volt unszimpatikus. Nem felvágásból írtam, hanem azért, hogy megnyugtassalak. És igen, nálunk volt új tétel húzására lehetőség.
(BTW én is dolgoztam egyetem mellett, szóval még ezzel sem kell felvágnod. Egyedül az utolsó félév volt az, ahol letettem a lantot és inkább arra koncentráltam, hogy végre befejezzem az egyetemet. 7 évig jártam arra a csodálatos helyre, ideje volt szakítani.)
Sajnos engem nem nyugtat meg az, ha valaki több 100 tételt 1,5 hét alatt tanult meg, miközben nekem nem az a problém h nem tudok sok tételt megtanulni hanem 3 tétel az istenért nem megy a fejembe 2 hónapja, mig más tételeket 1x elolvastam és azota is tudom :D
nálunk sajnos nincs lehetőség uj tétel huzásra.
Sokkal nyugidtabb lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!