Mit csináljak, ha nem látom értelmét annak, hogy éljek?
Figyelt kérdés
Öngyilkos lennék, de félek megtenni, az osztalyom folyton cses*tet, a pár tanárom igazi szadista velem, meg akar buktatni, a családom meg lenez, hogy megbukok.És barátnőm sincs, mert nem merek oda menni,aki tetszik nekem2015. jún. 9. 11:15
1/8 A kérdező kommentje:
És lehetőségte se adnak, vagy direkt olyat, hogy lehetetlen
2015. jún. 9. 11:19
3/8 anonim válasza:
Legvégső esetben szakember. :D Viszont előbb próbálj meg a sarkadra állni, néha rohadt nehéz, de muszáj. :D Bukás ellen talán még nem késő.
4/8 Agocs Mihaly válasza:
Probald meg elfoglalni magad. peldaul kezdj el horgaszni vagy ha jobban tettszik jelentkezz fel egy radio klubot es kapcsolodj be a munkajukba. En ha valami nem ugy megy ahogy kellene leulok a radioalomasom melle es elbeszelgetek valakivel ,agy eppen egy jo kis taviro allomassal csinalok osszekottetest. Megtanultam tavirozni es mondjuk egy-egy verseny nagyon jol le tud kotni, relakszalni. De barni lehet az amit hobbybol tudsz csinalni. Gondold at mi az ami erdeket, tudomany, tehnika vagy eppen valami szorakozas. Semmifelekeppen ne gondolj arra hogy ongyilkos legyel. Nekem 3 hazassag nem sikerult megforgatott az elet minden iranyban de megis azt mondom , az elet szep es nem szaban eldobni!!!
5/8 anonim válasza:
A szülők ilyenkor hol a p...csában vannak és nem hajtják a saját gyereküket új komoly Célok felé??? és hol van a sok bátorítás???
6/8 schocko válasza:
...sok híres ember volt bukott diák vagy rossz tanuló...nem azt kell nézni, hogy most mi van, hanem később mi lesz (lehet)...ha megbuksz, legalább megszabadulsz a csesztető osztálytársaidtól, s esetleg talász az új osztályban barátnőd magadnak...habár arról biztosan nem vagy elkésve...szerintem még jobb is annak, aki érettebben találja meg társát...
7/8 anonim válasza:
Szóval nem tanulsz, pár embernek nem vagy szimpatikus, és félsz a lányoktól - ez a három probléma.
Nézd, emiatt még senki nem lett öngyilkos, sok embernek ennél hatalmasabb problémákkal kell szembenéznie.
Kezdj tanulni, barátkozni, aztán jönnek majd a sikerek, ne aggódj.
8/8 anonim válasza:
nem vagy kíváncsi, hogy milyen lesz az életed 20 évesen? mikor elköltözhetsz a családodtól, a szadista tanárok sem fognak foglalkozni veled, új életet kezdhetsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!