Mit tegyek ha utálom az életet és nem látom semminek sem értelmét?
Azért a születünk és a meghalunk között eltelik "kis" idő.. És ez a nem mindegy, hogy azt hogy éled!
Végig lehet keseregni egy életet, de lehet boldogan is élni. Agyban dől el. Dönthetsz Te is.
"Nem az a mindegy, hogy milyen világban élsz, hanem hogy milyen világ él benned!"
Csak a rosszat látod mindenben, de nem a te hibád, elég valószínű, hogy csak a depresszió beszél belőled.
Beszélgess erről a dologról valakivel, szüleiddel, vagy iskolapszichológussal, csak add ki magadból az egészet valakinek, aki meg tudja neked mutatni, hogy ennél sokkal több minden van az életben.
"Miért gürizünk, ha úgyis meghalunk?"
Én ezt inkább úgy fogom fel, hogy azért gürizünk, MERT egyszer meghalunk, az addig eltelő időből pedig a lehető legtöbbet kell kihozni. Akkor tényleg semmi értelme, ha csak találsz egy "á, elmegy" állást, miközben gyakorlatilag nem élsz. Ha olyasmit csinálsz, amit szeretsz, máris értelmet nyer az egész.
Emellett vannak az élet apró örömei. Én például egyszerű lélek vagyok, már annak is örülök, ha reggel élve kelek fel. (Ugyanis az ébresztőmként beállított hörgős metál mellett csoda, hogy nem kapok infarktust.) Nem kell annyit agyalni rajta, csak élni és élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!