Az gáz ha egyáltalán nem járok bulizni? Valahogy nem látom értelmét :/ Vélemények?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 20:32
1/10 anonim válasza:
Az számít neked mi jó. Minket hidegen hagy.
2/10 anonim válasza:
Én se voltam még soha, de nem is akarok ._.
17/L
3/10 anonim válasza:
Én sem voltam még, de nem is nagyon érdekel. Szóval nem gáz. :3
20/f
4/10 anonim válasza:
Ha neked így jó, akkor az boldogítson. :) Én sem vagyok nagy bulizós, de néha jó ha haverokkal össze lehet ülni, tombolni. Kellenek az olyan alkalmak is.
5/10 anonim válasza:
Én voltam mindenféle hiper - szuper hype partyban, még 15 - 17 éves koromban. De egyáltalán nem jön be.Nem iszok alkoholt, nem cigarettázom, és japán zenét hallgatok. :)
Én az olvasós - kávézós - csendes kislány vagyok a mai napig, egyáltalán nem hiányoznak ezek a nagy partyk :D Nem igényleg. De ez természetes, kinek a pap, kinek a paplan :)
Úgyhogy nyugi ;) :)
20L
6/10 anonim válasza:
Engem sem érdekel a buli egyáltalán, viszont így probléma, hogy hol lehet megtalálni a nem bulizós lányokat. :) Hol tudnak megismerkedni egymással a nem bulizók?
7/10 anonim válasza:
Régen én se láttam értelmét, most már azonban egyre jobban értékelem. Persze azért ehhez is kell némi rutin, de nagyon jó dolog a haverjaiddal "kivinni" egy ilyen estét. Na persze nem heti szinten, havonta 1 max 2 alkalom bőven elég.
8/10 anonim válasza:
Egy probléma nem probléma, amíg annak nem látod.
9/10 anonim válasza:
Nem, nem gáz egyáltalán. De szerintem te még nem buliztál egy jót.
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Mondjuk egészen az első bulimig én is így viszonyultam az egészhez. Szerintem egyszer mindenképp érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!