Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Közvélemény kutatás! Szerintet...

Közvélemény kutatás! Szerintetek milyen egy jó szórakozóhely? Vélemények?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen egy tökéletes szórakozóhely? Minden érdekel a legapróbb részletekig: pl.: A pultosok milyenek legyenek karakterre kinézetre, az ajtó színe, az italok, a wc ülőke...

Tehát tényleg minden érdekel.

Kérlek vegyétek komolyan!

2014. júl. 6. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én több szórakozóhelyen voltam.De nekem a Peaches tetszik mint szórakozóhely.

Pultosok kedvesek,csinosak.A hely elrendezése is tetszik,hogy egyik oldalt van egy leülős,beszélgetős rész másik oldat meg lehet táncolni.A wc is tetszik :D Jók a fények,színek mindenhol.

Bent nem ittam semmit,én általában disco előtt szoktam inni,így olcsóbbra jövök ki :D de colájuk fincsi volt :DDDDDDDD

2014. júl. 6. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:

Számomra a fontos a jó zene és az ízléses berendezés. Ja és ne legyenek már majdnem meztelen pultos csajok ne róluk szóljon a szórakozóhely, hisz az egy szórakozó hely! :D

Szeretem ha a lány mosdóban van egy kanapé ahol a barátnők tudnak kicsit pletyizni pisi várás közben :P

2014. júl. 6. 12:29
 3/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi csak így tovább :)

Jövőre szeretnék egy szórakozóhelyet csinálni és szeretném, hogy a célközönség mondja meg, hogy milyen legyen hiszen az a lényeg, hogy ti érezétek jól magatokat :D

2014. júl. 6. 12:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Jaaa és kérhetnék különleges italajánlatokat meg kort és nemet? :D
2014. júl. 6. 12:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez stílustól függ: pl. ahol reggae zene szól egészen más, mint egy langyos háttérzenével működő kis bár.

A célközönség is más arcokból tevődik össze..

2014. júl. 6. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
A biztonságot szeretem: nekem nagyon fontos, hogy legyenek mindenütt biztiőrök, akik nem csak dísznek vannak, hanem amint a részeg fiúk elkezdenek lökdösődni, már szét is szedik őket és nem várják meg, amíg verekedéssé fajul. Egyszer majdnem eltört a vállam, mert nekem löktek valakit, azóta ezt nagyon fontosnak tartom.
2014. júl. 6. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos, hogy ne engedjenek be senkit 18 év alatt, és legyen face kontrol, ne engedjenek be olyat se aki alig áll a lábán. A zene legyen többféle stílusból összeválogatva, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. Jó, ha mindig van valamilyen játék, italakció, ha a dj nem csak zenél, hanem aktívan közrejátszik a buli hangulatának emelésében.
2014. júl. 6. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit hiányolok a legtöbb szórakozóhelyen, hogy nincs csendes rész. Nincs egy olyan szoba, ahova félre lehetne vonulni beszélgetni. Még sok helyen az asztalok mellett is üvölt a zenegép. Ne a részegedős, üvöltözős táncikálásról szóljon az egész este! Nem mindenki azért megy bulizni, hogy levezesse a heti feszültséget, van aki kulturálódni is szeretne!
2014. júl. 6. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban a zene milyen. Én szívesebben járnék olyan helyre ahol van tánctér de be lehet ülni és alternatívabb zenéket is játszanak. Elég válogatós vagyok ebből a szempontból, szerintem a legtöbb hazai előadó nem játszik valami jó zenét, viszont ha befutott zenekarok számait játszanák jobban bevenné a gyomrom a fellépéseket.

Ahogy írták, figyeljenek oda, hogy merev részeg embereket ne engedjenek be, illetve olyanokat akiken messziről látszik, hogy agresszívak, és bent is figyeljenek az emberekre. Voltam olyan buliban, ahol simán füveztek mellettem a tánctéren, nyilván ilyen már nincs, mert cigizni se lehet, de azért na.

A legtöbb helyen az italok árai irreálisak, szerintem a legjobb vendégcsalogató, ha megfizethető áron adod az italokat, vannak normális akciók.

Illetve legyen tiszta, különös tekintettel a WCre.

2014. júl. 6. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Amiket leírtak, meg azok a rohadt árak. A kedvencem mikor nem messze van valamilyen bolt, ahol pl. 3 sört megveszek 1 áráért, a többi italról nem is beszélve... Az árak sokszor viccnek is rosszak.
2014. júl. 6. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!