Közvélemény kutatás! Szerintetek milyen egy jó szórakozóhely? Vélemények?
Szerintetek milyen egy tökéletes szórakozóhely? Minden érdekel a legapróbb részletekig: pl.: A pultosok milyenek legyenek karakterre kinézetre, az ajtó színe, az italok, a wc ülőke...
Tehát tényleg minden érdekel.
Kérlek vegyétek komolyan!
Én több szórakozóhelyen voltam.De nekem a Peaches tetszik mint szórakozóhely.
Pultosok kedvesek,csinosak.A hely elrendezése is tetszik,hogy egyik oldalt van egy leülős,beszélgetős rész másik oldat meg lehet táncolni.A wc is tetszik :D Jók a fények,színek mindenhol.
Bent nem ittam semmit,én általában disco előtt szoktam inni,így olcsóbbra jövök ki :D de colájuk fincsi volt :DDDDDDDD
Számomra a fontos a jó zene és az ízléses berendezés. Ja és ne legyenek már majdnem meztelen pultos csajok ne róluk szóljon a szórakozóhely, hisz az egy szórakozó hely! :D
Szeretem ha a lány mosdóban van egy kanapé ahol a barátnők tudnak kicsit pletyizni pisi várás közben :P
Nagyon köszi csak így tovább :)
Jövőre szeretnék egy szórakozóhelyet csinálni és szeretném, hogy a célközönség mondja meg, hogy milyen legyen hiszen az a lényeg, hogy ti érezétek jól magatokat :D
Ez stílustól függ: pl. ahol reggae zene szól egészen más, mint egy langyos háttérzenével működő kis bár.
A célközönség is más arcokból tevődik össze..
Elsősorban a zene milyen. Én szívesebben járnék olyan helyre ahol van tánctér de be lehet ülni és alternatívabb zenéket is játszanak. Elég válogatós vagyok ebből a szempontból, szerintem a legtöbb hazai előadó nem játszik valami jó zenét, viszont ha befutott zenekarok számait játszanák jobban bevenné a gyomrom a fellépéseket.
Ahogy írták, figyeljenek oda, hogy merev részeg embereket ne engedjenek be, illetve olyanokat akiken messziről látszik, hogy agresszívak, és bent is figyeljenek az emberekre. Voltam olyan buliban, ahol simán füveztek mellettem a tánctéren, nyilván ilyen már nincs, mert cigizni se lehet, de azért na.
A legtöbb helyen az italok árai irreálisak, szerintem a legjobb vendégcsalogató, ha megfizethető áron adod az italokat, vannak normális akciók.
Illetve legyen tiszta, különös tekintettel a WCre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!