Közvélemény kutatás! Szerintetek milyen egy jó szórakozóhely? Vélemények?
Szerintetek milyen egy tökéletes szórakozóhely? Minden érdekel a legapróbb részletekig: pl.: A pultosok milyenek legyenek karakterre kinézetre, az ajtó színe, az italok, a wc ülőke...
Tehát tényleg minden érdekel.
Kérlek vegyétek komolyan!
kedves kérdező,
nem az itteniek fogják megmondani milyen a jó szórakozóhely, amúgy meg elég gáz sz.tem ha még nincs konkrét kép a fejedben de jövőhéten nyitsz! de te tudod..!
Árak tényleg húzósak.
Bármilyen szórakozóhelyre megyek és úgy,hogy nekem kell fizetni(mert ha meghívnak akkor nem érdekel) akkor inkább előtte iszok.Veszek a Tescoban vodkát,narancslevet vagy éppen a papám házi pálinkáját töltöm üdítős üvegbe plussz veszek egy colát. Szóval mindenképpen olcsón szeretném megúszni.Mivel szeretek bulizni,de anyagilag nem vagyok a toppon így kell egy megoldást találni.Nekem nincs 5-10 ezer ft-om,hogy beutazzak Pestre és még egy rakat pénzt hagyjak ott piára.
Koktélok is 1800 fttól kezdődnek amibe alig van alkohol.A pálinkánknak is igen magas áruk van.
Szóval mindenféleképpen legyél tekintettel arra,hogy az árak korrektek legyenek :)
Zene tényleg legyen mindenféle.Érdekes mód legutóbb amikor szórakozni voltam régi zenéket mixeltek és nagyon ujjongás volt a fiatalok körében :D Szóval a zenékre is oda kell figyelni.
Illetve legyen elég pultos lány.Több helyen volt,hogy kb 15 vhol 20 percet is várni kellett mire kiszolgáltak.
22/L
-Legyen igényesen kialakítva, a színek harmonizáljanak egymással
-A takarítók ne csak a buli után takarítsanak, hogy az este folyamán is legyenek ott, és legalább a wc-ket tisztítsák folyamatosan, töltsenek szappant és papírt, ha elfogyott
-A biztonsági őrök legyenek rendesen megválogatva - tehát tényleg szedjék szét az embereket még a verekedés kialakulása előtt, viszont kulturáltan szedjék szét őket, ne pedig azt csinálják, amit mondjuk felénk szokás egy discoban, hogy kiviszik a kötekedőket, és konkrétan szétverik őket
-Legyen elég ülőhely!!!
-Piából legyen széleskörű választék - olcsóbb/drágább, egyszerűek/bonyolultak, koktélok. A pincérek legyenek tisztában a kínálattal, és ne nézzenek rám bambán, mikor x nevű koktélt rendelek, mert fogalmuk sincs mit kértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!