Huszonévesek, ti középiskola elvégzése után hogyan önállósodtatok? Most hol tartotok?
Kollegiumba mentem az egyetemre. majd alberletbe. Amiota dolgozom, tulajdonkeppen onallo vagyok, a koli ideje alatt sem nagyon volt nalunk olyan, hogy anyukam csomagolt fott etelt vagy ilyesmi. A hivatalos ugyeimet is mindg magam inteztem, kertem persze tanacsot de nem kisertek sehova. Az alberleteket, akarmilyen nagyobb dontest is mindig en hoztam meg.
Most mar elegge benne vagyok a huszas eveimben, mar nnem kerek tanacsokat, max velemenyt egy-egy dontesemmel kapcsolatban.
18 evesen kerultem egyetemi kollegiumba, azota gyakorlatilag onallo vagyok. 23 evesen vegeztem, azoat anyagilag is fuggetlen.
Szerencsere a szuleim nem akartak iranyitani soha, igy nem volt ebbol konfliktus. Egyetemen volt hogy 2 honapig haza sem mentem, hetekig nem is beszeltunk, azt sem tudtak elek vagy halok :) Akkoriban nem volt internetuk, levelezni nem lehetett, telefonalni is maceras volt.
Aztan persze visszaallt a dolog, most hetente telefonalunk, vagy ha fontos dolog van emailt irunk. Igaz most mar 1000 kilometerre lakom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!