Szerintetek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
15/L vagyok és van egy osztálytársam. Nem sokat beszélünk, néha beszólogatunk egymásnak, és mikor megismertem azt gondoltam, hogy egy s****fej, még most is ezt gondolom, de ahogy nap mint nap látom, meg beszélünk néha azt veszem észre hogy egyre több közös van bennünk. Van barátnője és akárhányszor meglátom őket együtt mindig ideges leszek, az is igaz, hogy úgy általánosságban is rosszul vagyok a pároktól. Nem rég még azt gondoltam, hogy csúnya, de egy ideje, már azt látom, hogy nem is olyan rossz, sőt kifejezetten helyes. Szerintetek tetszik nekem, vagy nem tudom? Még sosem tetszett senki. Vagy az lehetséges, hogy annyira zavar, hogy körülöttem mindenki volt már szerelmes, hogy bemagyarázom magamnak?2015. jan. 28. 15:39
1/2 anonim válasza:
lehet h belészerettél ;)
sok szerencsét!
2/2 A kérdező kommentje:
de én nem akarok osztálytársba szerelmes lenni, meg amúgy is barátnője van...
2015. jan. 29. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!