Református iskolákban mennyire veszik komolyan a leirt házirendet? (Lent bövebben)
Református iskolàba vettek fel. De én egyeltalán nem hiszek istenbe vagy bármi ilyesmibe.. és a papiron rajta volt hogy templomba kell járni egyházi éneket kell tanulni...
Ráadásul nem lehet testékszert hordani, de nekem van egy 20mm-es fültágítóm.. a kirivó hajviselet, öltõzködés is tilos+az alkohol és kábítószer fogyasztása... ezeket mennyire veszik kbkomolyan? Kivetetik a tágítót is?
Minden iskolában tilos kábítószert és alkoholt fogyasztani (ezt nem speciálisan a református iskolák házirendje tiltja, hanem törvényi szabályozás és minden iskolára érvényes). Sőt, ha kábítószert találnak nálad iskolában, a rendőrséget kötelező kihívni a tanároknak.
A templomba járás, öltözködés meghatározása, fültágító tiltása az általában tiltva van az egyházi iskolákban. Én is református suliba jártam, és igen, komolyan veszik. Ha nagyon nem tetszik, félévkor iratkozz át egy olyan iskolába, ahol lehet így öltözködni. Bár elég nagy hülyeség lenne ez a részedről, de ez csak az én véleményem. Mert a református iskolák általában nagyon jók, és megalapozhatod egy ilyen iskolában a jövődet (egyetem stb.). Ha ezt el akarod dobni a fültágító miatt, az a te dolgod (persze lehet, hogy más iskola is nagyon jó, úgyhogy nézz körül, hol van még színvonalas oktatás, és hol engedélyezi a házirend a fültágítót és a kirívó öltözködést - de megsúgom, nem sok ilyen iskolát fogsz találni :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!