Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, hogy...

Most mit csináljak, hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés

A barátommal csúnyán összevesztünk,mert az utóbbi időben sokszor a haverjait választja helyettem,ma is ez történt,nagyon összevesztünk,mérgében lehülyézett,olyan dühös lettem hogy én se mondtam se róla,se a haverjairól szép dolgokat,a haverjai is hallották,szóval igen,én is hibás vagyok.

Egyrészt félek hogy most még inkább hanyagol majd mert a haverjai enyhe kifejezés hogy ezekután nem lesznek értem oda,a másik probléma hogy többnyire úgy volt hogy én mentem hozzájuk,de nem akarok véletlen összefutni a haverjaival ott,pláne az egyikkel,mert nagyon szókimondó,na meg a barátom anyja jobban kedveli a haverjait mint engem és ezt tuti megtudja,talán nem is enged többet oda.

A barátom azt mondta,majd holnap megbeszéljük.

A másik,lehet hogy szánalmas,ez van,de már 11 óta sírok,egyszerűen nem tudok megnyugodni,mit tegyek?

2015. máj. 17. 01:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De viszont mégsem akarok szakitani,akkor sem ha logikus lenne...
2015. máj. 18. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!