Hogy nyugodjak le?
Elég feszült vagyok mostanában különböző okok miatt, amiket nem tudok megoldani, ami mondjuk nem is lenne olyan nagy baj, de még beszélni sem tudok azokkal erről, akik érintette, szóval elég tanácstalan vagyok...
Aludni és enni nem igazán tudok, legszívesebben sírnék, de nem megy. Próbáltam már barátokkal találkozni, filmet nézni, zenét hallgatni, arra az időre jobb volt, de amint vége lett, minden elölről.. Futni amúgy szoktam, szeretek is, de most nincs energiám hozzá. Szóval egész nap kb. rosszul vagyok, hányingerem van az egésztől, ha el megyek valahova akkor cigizek, addig jobb is, de semmi nem segít tartósan. Próbálom magamban átgondolni a dolgokat, megnyugtatni magam, hogy minden jobb lesz, de semmi nem túl hatásos..
Mit csinálhatnék?
(17/L)
nem vagyok pszichológus meg semmi, nem akarok hülyeséget mondani, de én szerintem közel állsz a depresszióhoz..
nekem is volt egy ilyen időszakom, kb. 5 hónapig tartott, sok dolog nyomasztott és állandóan, szünet nélkül szomorú voltam.. nekem az segített, hogy megpróbáltam megváltozni, igyekeztem mindenről kimondani a véleményem, ezzel a legtöbb dolgot kiadtam magamból, és igyekeztem növelni az önbizalmam, hogy ne érezzem magam rossznak ha valakivel összevesztem, és kb. 3 hónap volt mire sikerült egy látszólag magabiztos és erős lánynak tűnnöom, de megérte. hihetetlenül szar időszak volt ez az 5 hónap, de most újra közel állok a boldogsághoz:)remélem valamit segítettem, sok boldogságot és szép estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!