Nektek mi a véleményetek az ilyen buta emberekről?
:)
Kicsit olyan a kérdés, mintha ma tanultad volna kémiából.
Én se tudom, hogy az ammónium-hidroxid az a szalmiákszesz, igazából azt sem tudom, mi ez az anyag egyáltalán, ugyanis a legkevésbé sem érdekel.
Ellenben van két diplomám, három felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsgám, jól fizető munkám - a legkevésbé sem érzem magam butának.
Az esetről az a véleményem, hogy tökmindegy, ha valaki nem tudja, mi az az ammónium-hidroxid, pláne ha bevett magyar neve is van, amit az emberek általában használnak. Le merem fogadni, hogy az aszpirinről sem tudja egy csomó gyógyszertáros eladó, hogy a tudományos neve az acetilszalicilsav, vagy hogy a kodein tudományos neve 3-metil-morfin.
hmmm...érdekes kérdés...
kérlek kapásból vágd már rá nekem a választ ezekre a kérdésekre:
- mennyi a gépedben a ram órajele?
- milyen processzor van a gépedben?
- milyen alaplap van a gépedben?
- mennyi a max sebessége az usb 3.0-nak?
- mennyi ram van a telefonodban?
nekem 3 szakmám van 98% 86% 90% és gondoltam te mindennap használod a géped így ezekkel tisztában vagy...
Előre is köszönöm a válaszokat 22F
én is tudok villogni a tudásommal :D de nem szeretem azokat a buta embereket akik ezt teszik...nem járok be informatikai boltba, hogy jól szívassam az eladókat a hülye kérdésekkel...meg különben is lehet pont nem tudott valamit, de lehet zsebre vágna téged kémiában...azt hiszed okos vagy, mert pár alap dolgot tudsz amit ő pont nem tudott...de lehet komolyabb szinten meg se tudsz szólalni ő meg elmagyarázza neked a dolgot, igaz te fel sem fogod de ez van...
vagy lehet simán egy olyan ember állt ott aki SIMA eladó és nem kémikus...örül, hogy legalább ilyen munkát tudott szerezni...
"én okosnak tartom magam"
Na épp ezért vagy TE a buta, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!