Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen buta emberekről?

Figyelt kérdés
Ma bementem a vegyi boltba.Mondtam hogy Ammónium-hidroxidot szeretnék venni.Erre azt mondta hogy nincs.Erre azt feleltem hogy:És szalmiákszesz van?(a kettő ugyanaz csak gondoltam megkérdezem, mert butának látszott az eladó)Erre azt mondja:Az van, mindjárt hozok.Nektek erről mi a véleményetek?Előre is köszönöm a válaszokat. 14f

2015. máj. 12. 21:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
14 évesen jó vagy a kémiából, de más nem és emiatt butának titulálod... Hát ebben a történetben egyedül te vagy a buta, csak nem kémiából.
2015. máj. 12. 22:44
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Én azt sem tudom mi az a szalmiákszesz. Mérnök vagyok, csak más szakmában, tudnék olyat kérdezni olyanról amiről nem is hallottál még.
2015. máj. 12. 22:54
 13/31 anonim ***** válasza:
89%

:)

Kicsit olyan a kérdés, mintha ma tanultad volna kémiából.

2015. máj. 12. 23:37
 14/31 anonim ***** válasza:
91%

Én se tudom, hogy az ammónium-hidroxid az a szalmiákszesz, igazából azt sem tudom, mi ez az anyag egyáltalán, ugyanis a legkevésbé sem érdekel.

Ellenben van két diplomám, három felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsgám, jól fizető munkám - a legkevésbé sem érzem magam butának.

Az esetről az a véleményem, hogy tökmindegy, ha valaki nem tudja, mi az az ammónium-hidroxid, pláne ha bevett magyar neve is van, amit az emberek általában használnak. Le merem fogadni, hogy az aszpirinről sem tudja egy csomó gyógyszertáros eladó, hogy a tudományos neve az acetilszalicilsav, vagy hogy a kodein tudományos neve 3-metil-morfin.

2015. máj. 13. 00:55
 15/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem számít hogy hívják az ember csak tudjon illedelmesen viselkedni! A Rózsa más néven is illatos, ez a apró hiba még nem jelenti azt hogy buta! Még csak 14 vagy az időd szerintem töltsd tanulással vagy ilyesmi! Majd idővel remélhetőleg rájössz egyszer mi a fontosabb itt!
2015. máj. 13. 02:08
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

hmmm...érdekes kérdés...

kérlek kapásból vágd már rá nekem a választ ezekre a kérdésekre:

- mennyi a gépedben a ram órajele?

- milyen processzor van a gépedben?

- milyen alaplap van a gépedben?

- mennyi a max sebessége az usb 3.0-nak?

- mennyi ram van a telefonodban?

nekem 3 szakmám van 98% 86% 90% és gondoltam te mindennap használod a géped így ezekkel tisztában vagy...

Előre is köszönöm a válaszokat 22F

én is tudok villogni a tudásommal :D de nem szeretem azokat a buta embereket akik ezt teszik...nem járok be informatikai boltba, hogy jól szívassam az eladókat a hülye kérdésekkel...meg különben is lehet pont nem tudott valamit, de lehet zsebre vágna téged kémiában...azt hiszed okos vagy, mert pár alap dolgot tudsz amit ő pont nem tudott...de lehet komolyabb szinten meg se tudsz szólalni ő meg elmagyarázza neked a dolgot, igaz te fel sem fogod de ez van...

vagy lehet simán egy olyan ember állt ott aki SIMA eladó és nem kémikus...örül, hogy legalább ilyen munkát tudott szerezni...

2015. máj. 13. 08:51
 17/31 anonim ***** válasza:
37%
Ne mentegessük már az eladót. Egy vegyi bolt munkatársa értsen már egy kicsit a témához elvégre ez lenne a feladata. Egy számítástechnikai üzletben sem én akarom kitanítani az eladót arról hogy mit lenne érdemes venni.
2015. máj. 13. 09:46
 18/31 anonim ***** válasza:
26%

"én okosnak tartom magam"

Na épp ezért vagy TE a buta, kedves kérdező.

2015. máj. 13. 10:16
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
#17: lehet valamennyire ért a témához, csak épp a kémiai elnevezéseket, képleteket nem ismeri...lehet tudja mit mivel lehet vegyíteni...persze van megfelelőbb ember is erre a posztra, de lehet, hogy nem találtak jobbat...
2015. máj. 13. 10:28
 20/31 anonim ***** válasza:
54%
attól, még, hogy így ezen a néven nem ismeri, még nem biztos, hogy buta, de abban igaza van a kérdezőnek, hogy miért mondja azt, hogy nincs, ha fingja sincs, hogy mi az.
2015. máj. 13. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!