Az miért van, hogy rokonok, ismerősök felnéznek rád
ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha megtudják, hogy komolyabb, minőségi helyekre jársz szórakozni hirtelen eláll a szavuk. Ettől a ponttól komolyabb emberként is kezelnek. Felnéznek rád, jobban tisztelnek. Már többször tapasztaltam ezt, mikor régebben még Hajógyárira jártunk.
Ma jött elő megint. Mondtam pár embernek, hogy megyünk Palace nyitóra. Válaszok:
"Palace, az igen", "Huhh Palace, hát tudtok élni" "Akkor komoly embereket ismerhetsz".
Mi ennek a magyarázata szerintetek? Nekem ez teljesen természetes, nyáron meg főleg..
"Már többször tapasztaltam ezt, mikor régebben még Hajógyárira jártunk. "
Mecsoda színvonal!
Érdekes ismerőseid lehetnek, ha ez nekik valamilyen szint.
2015. máj. 10. 21:57
22/29 anonim válasza:
Szerintem tuti viccből mondták, és nem is tudják milyen hely az. Mivel pl. én konkrétan nem tudom, még nem hallottam róla, de ha a gyerekem mondaná, hogy oda megy én is kb. ezt mondanám neki, mert a "palace" szó olyan előkelően hangzik. :) Nekem is mindig mondják a gyerekeim hogy épp melyik szórakozóhelyre mennek vagy éppen kinek a koncertjére, de gőzöm sincs melyik milyen hely és kik azok a zenészek. Nekem csak annyiból fontos megjegyezni, hogy tudjam hova mennek, de meggyőződésem, hogy mindenhol isznak, drogoznak, táncolnak és ennyi és fogalmam sincs róla miért jó ez nekik.
2015. máj. 10. 21:58
23/29 anonim válasza:
Majd a nagy Palace tábla alatt készített csücsörítős selfidet ne feledd megosztani velünk, hogy mi is meg tudjunk hajolni előtted..
2015. máj. 10. 21:59
24/29 anonim válasza:
Olyat már láttam, hogy valaki azzal dicsekszik, hogy ő csak múzeumokba, kávéházakba, kiállításokra jár, nem pedig kocsmákba, mint az alsóbbrendű pórnép. Na nem mintha attól különb ember lenne, de hogy a Palace meg a Hajógyári is az ilyen előkelőségek közé tartozik, azt eddig bizonyisten nem is tudtam :P
2015. máj. 10. 22:03
25/29 anonim válasza:
a Palace mióta minőségi hely? Maximum a sarki talponállóhoz meg az alsóratymazi dizsihez képest...
A társaságod meg elég proli lehet, akiknek nincs túl sok fogalmuk a dolgokról...
2015. máj. 10. 22:06
26/29 anonim válasza:
pffffffff :D
2015. máj. 10. 22:07
27/29 anonim válasza:
Istenem, hát egyszer mondd azt, hogy a Művészetek Palotájába mentek Wagner napokra, annak nézd meg a hatását, hidd el, nagyobbat ütne!
2015. máj. 10. 22:12
28/29 anonim válasza:
most mindenki leragadt a Palace-nál pedig az csak példa volt írhatta volna a Ultra Music Festivalt vagy a Tomorrowlandet a lényeg hogy ha ilyen helyre megy bulizni attól miért néznek fel rá jobban.
2015. máj. 10. 23:28
29/29 anonim válasza:
Teljesen el is állt a szava, ide sem fog válaszolni ez biztos. Jól elszégyelhette magát a kommenteket olvasva, hogy meglátta a valóságot :D Jajh azok az álomvilágok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!