Az miért van, hogy rokonok, ismerősök felnéznek rád ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha megtudják, hogy komolyabb, minőségi helyekre jársz szórakozni hirtelen eláll a szavuk. Ettől a ponttól komolyabb emberként is kezelnek. Felnéznek rád, jobban tisztelnek. Már többször tapasztaltam ezt, mikor régebben még Hajógyárira jártunk.
Ma jött elő megint. Mondtam pár embernek, hogy megyünk Palace nyitóra. Válaszok:
"Palace, az igen", "Huhh Palace, hát tudtok élni" "Akkor komoly embereket ismerhetsz".
Mi ennek a magyarázata szerintetek? Nekem ez teljesen természetes, nyáron meg főleg..
2015. máj. 10. 21:20
1/29 anonim válasza:
Azért néznek fel rád, mert X helyre jársz szórakozni?Komoly egy társaság! (Egyébként ez egy tök értelmetlen kérdés.)
2/29 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy csak a te ismerőseid, rokonaid esnek hasra A Palace megnyitótól?
3/29 anonim válasza:
Ennek genetikai okai vannak. A DNS-láncba vam beépülve.
5/29 anonim válasza:
Talán azért, mert 14 évesek vagytok....
6/29 anonim válasza:
Szerintem ez nem mindenki rokonságára jellemző. Mi is szeretünk jó helyekre menni, de például az én Nagyikám nem esne hasra a Palace említésétől, de a többiek sem.
7/29 anonim válasza:
Hát, én biztosan nem néznék fel rád csak amiatt, ahová bulizni jársz, mint ahogy azért sem nézek le senkit, ha romkocsmákba jár.
8/29 anonim válasza:
Palace? Az még létezik? Azt hittem már régen bezárt, mivel kb. 10 éve számított valamennyire menőnek.
9/29 anonim válasza:
Jaj kenyér :D Mindenféle rosszindulat nélkül, de ha ez miatt néznek fel rád, akkor meg kellene válogatnod a társaságod. Ha saját önerőből van egy házad, vagy kocsid, önálló életed, életképes életed persze, vagy nehéz életed volt, van, de te talpon vagy, és nyomod, és dolgozol, magadért, másokért, hogy neked, vagy majd a gyerekednek más élete legyen, vagy legyőzted a rákot, fölépítettél valami maradandót, vagy csak egyszerűen JÓ EMBER vagy, és nem veszel el onnan ahonnan neked tetszik, akkor majd felnézek rád. De az, hogy mekkora "komoly" helyekre jársz szórakozni, hát össze ne szarjam magam. Én marha jól érzem magam egy utolsó kis kocsmában is, ha olyan emberek vesznek körül, akikkel jól érzem magam. De az nem cél, vagy büszkeség, vagy bármi hogy valakire azért nézzenek fel mert hova jár bulizni. Vicc.
10/29 anonim válasza:
Most ez a kérdés ugye nem komoly? Szerintem te nagyon félreértesz valamit... Felnéznek rád, mert a palace-ba jársz szórakozni... Úristen! XDDDDDD Az aztán komoly hely! Fogadjunk falun laksz, és a nálad fiatalabbakat húzod ezzel a témával, akiket még nem engednek discoba. De az biztos, hogy elég messze van tőletek a beton, mert ha valaki ezért néz fel rád, akkor alacsony a színvonal. Meg miért kéne komoly embereket imerni azért, mert megveszel egy belépőjegyet a palace-ba? Érdekes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!