Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy rokonok,...

Az miért van, hogy rokonok, ismerősök felnéznek rád ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Ha megtudják, hogy komolyabb, minőségi helyekre jársz szórakozni hirtelen eláll a szavuk. Ettől a ponttól komolyabb emberként is kezelnek. Felnéznek rád, jobban tisztelnek. Már többször tapasztaltam ezt, mikor régebben még Hajógyárira jártunk.

Ma jött elő megint. Mondtam pár embernek, hogy megyünk Palace nyitóra. Válaszok:

"Palace, az igen", "Huhh Palace, hát tudtok élni" "Akkor komoly embereket ismerhetsz".

Mi ennek a magyarázata szerintetek? Nekem ez teljesen természetes, nyáron meg főleg..

2015. máj. 10. 21:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem körberöhögnének ezzel. Palace... Meg én is elgondolkoznék rajta hogy ez minőségi hely számomra? Remélem ez csak vicc. Vagy max 14 vagy.
2015. máj. 10. 21:36
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A többiekkel mélységesen egyetértek. Magam részéről szánalmasnak tartom, mikor valaki azt hiszi, ilyen kaliberű dolog miatt valaki.. Valószínűleg csak te érzed ezeket súlypontnak, és olyan félreérthetetlenül kihangsúlyozod a mondandódban, hogy ezek szerinted milyen érdemi tettek, hogy a többiek már csak udvariasságból is úgy érzik, reagálniuk kell rá valamit.
2015. máj. 10. 21:38
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Baxxameg, 10 éve miért nem tiszteltek ezért?? Megint rá kellett jönnöm, hogy szar évjáratom van. Ma már ilyenekért is tiszteletet érdemel az ember, ez nem igazság. Pedig régen sokkal menőbb hely volt!
2015. máj. 10. 21:38
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor az ismerőseid és rokonaid simán nem normálisak. Fura értékrendjük van...
2015. máj. 10. 21:41
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről a történetről az jut eszembe, mikor a nővérem 5 éves kisfia jött nagy szemekkel, hogy képzeljük el, megmászta a kis meggyfát.. Mi pedig ugyanolyan örömteli sugárzó arccal reagáltunk: Nem mondod!?? Hát Te nagyon ügyes nagyfiú vagy már! (De mondjuk rá tényleg felnéztünk)
2015. máj. 10. 21:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak irónikusan mondták, hogy milyen remek hely, csak te ett félreértetted
2015. máj. 10. 21:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem hallottam olyat, hogy valakire azért néznek fel, mert x,y helyre jár szórakozni.

Egyébként igen valószínű, hogy ez csak egy kis miliőben van így, valami falusi kölkök lehet felnéznek az emberre - nem rossz szándékból írom, én is fiatalkoromat falun töltöttem és tudom, hogy ott a fiatalok szórakozási lehetősége a kocsma, szó szerint, max. van egy billiárdasztal, amúgy pedig tényleg sláger ilyenkor, ha az ember valami másik városba utazik olyan szórakozóhelyre, ahol a környékbeliek még nem is jártak -, de ettől senki nem lesz se több se jobb.

2015. máj. 10. 21:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha most egy kis (vagy sok) vállveregetést vártál, meg megerősítést arra, hogy te különb ember vagy másoknál amiatt, ahová szórakozni jársz, akkor csalódnod kell, mert emiatt senkinél sem leszel több. Külön vicces volt az az álszenteskedés a végén, hogy de hát te nem is érted, neked ez természetes :)
2015. máj. 10. 21:51
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
max nagyobb kur.ának néznek :D Bocs :D
2015. máj. 10. 21:56
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi a t.köm az a palace?
2015. máj. 10. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!