Miért nem jársz strandra?
Nem olvastam a kommenteket, lehet azóta már módosult a diskurzus.
Én az eredeti kérdésre válaszolok :)
Én imádom a vizet.
Két okból nem 'járok', évente 2-3-szor vagyok:
- Nagy társasággal jó egy ilyen program. Egésznapos. Hétvégén tömegnyomor van, akár Velencei-tó, akár egy 'medencés' strand, akár Balaton (ahova egy napra levonatozni... haveri körben nincs autó, jogsi se nagyon).
Nehéz egy hétköznapi egésznapos programot összeszervezni.
Főleg, hogy a haveri kör több, mint fele már dolgozik, jómagam is diákmunkázni tervezek egész nyáron.
- Nehéz olyan embereket találni, akikkel igazán jól elvagyok, és a strandot magát is élvezni tudom, nemcsak, hogy emberek között vagyok és lazulás és buli.
Ugyanis én a mosdózáson és az evésen kívül képes lennék folyamatosan a vízben lenni. Egész nap tudnék úszkálni, játszani, mint a gyerekek, labdázni, vízben beszélgetni stb-stb. A legtöbb ember pedig 20 percre bemegy, két órára kijön, 20 percre bemegy, két órára kijön. Így nekem nem muri :D
Emiatt a kettő miatt inkább másmilyen programokat szervezek - szervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!