Miért jársz strandra?
Szeretem a vizet és nagyon poénos a vízben lubickolva a tó körüli hegyeket (dombokat, de ez Magyarország, én pedig alföldi gyerek volnék, ezek nekem hegyek és kész, de a nevük is az, csak a magasságuk ilyen 200 méter...) nézni a pár km-re levő szabadstrandon... Medencés helyre ritkán megyek.
Amiért nem járok, az a testem és fürdőruhám mutogatása. A gyk-ról tudtam meg, hogy van, akit annyira érdekel, hogy hogyan néz ki a strandon, hogy ha van rajta felesleg, nem jár. Ez először elég sokkoló volt, hát kit érdekel, ott a víz, a nap, a fák, a meleg, a minden :D Ugyanazért megyek strandra, mint 2-3 évesen, nekem fura, hogy pár vagy akár 30 kiló az útjába áll valakinek s eldobja ezt a lehetőséget. Milyen már nem strandolni sosem...
5-ös, ha írnál erről, (engem érdekelne), itt teheted meg:
Ki akartam egyébként is írni a köv. kérdést, most kiírtam: Miért nem jársz strandra? :
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__68305..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!