Fürdőbe, strandra hogy jársz ha "természetes" hüvelyi folyásod van? Teszel tisztaságit a fürdőnacidba vagy hogy?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 10:12
1/11 anonim válasza:
Én tampont használok, mert szerintem a fertőzések is könnyebben megtalálnak ilyenkor.
2/11 anonim válasza:
Nem teszek semmit, az egyébként is elázna.
3/11 anonim válasza:
semmit sem teszek. tampont használni pedig még veszélyesebb:S a kihúzószálon ugyanis seperc alatt feljutnak a bacik, méghozzá jó mélyre:S ez nagyon hülye ötlet.
amúgy minek kéne fürdőruhába tisztasági? én amúgysem hordok a 7köznaspokban sem. de van folyásom. csak a tisztasági jobban zavar mint az a kis folyás.
4/11 anonim válasza:
Milyen az a természetes hüvelyi folyás? Szerintem semminek nem kell folynia, ha nincs épp meg.
5/11 anonim válasza:
de, természetesen is folyhat az, és az fehér nem piros. öntisztulásnak hívják. majdnem minden nőnek van. és nem betegek.
6/11 anonim válasza:
Hát lányok folynia nem kell az biztos,amit a nőgyógyász javasol:előtte és utána canesten kenőcs megelőzésképpen tampon nem javasolt,betétet sem az usziban kell hordani,a tisztasági betétből csak illat nélkülit,lemosakodó intim gél mindennap sőt már az usziba is vidd magaddal.
7/11 anonim válasza:
az nem folyik, hanem kijön. de folyásnak hívják. nézz már utána lécci kicsit....
8/11 anonim válasza:
Külföldön lehet kapni olyan átlátszó kis neylon szerű anyagot amit rálehet ragasztani a szeméremtestre a gátig és nem engedi át a vizet persze ehhez le kell borotválni teljesen. A lányom használ ilyet szinkronúszó,ésaz amerikaiaknál látott ilyet adtak neki egy csomaggal de már elfogy esetleg valaki tudja hol lehet itt beszerezni?
10/11 anonim válasza:
Bocs, de lehet, hogy akik "semmit sem tesznek", azoktól kapnak el mások fertőzést.
Én írtam a tampont, mindenkinek kívánom, hogy ugyanannyiszor legyen fertőzése, mint amennyi nekem volt eddig (egyszer sem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!