Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fürdőbe, strandra hogy jársz...

Fürdőbe, strandra hogy jársz ha "természetes" hüvelyi folyásod van? Teszel tisztaságit a fürdőnacidba vagy hogy?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én tampont használok, mert szerintem a fertőzések is könnyebben megtalálnak ilyenkor.
2010. febr. 22. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem teszek semmit, az egyébként is elázna.
2010. febr. 22. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:

semmit sem teszek. tampont használni pedig még veszélyesebb:S a kihúzószálon ugyanis seperc alatt feljutnak a bacik, méghozzá jó mélyre:S ez nagyon hülye ötlet.

amúgy minek kéne fürdőruhába tisztasági? én amúgysem hordok a 7köznaspokban sem. de van folyásom. csak a tisztasági jobban zavar mint az a kis folyás.

2010. febr. 22. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Milyen az a természetes hüvelyi folyás? Szerintem semminek nem kell folynia, ha nincs épp meg.
2010. febr. 24. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
de, természetesen is folyhat az, és az fehér nem piros. öntisztulásnak hívják. majdnem minden nőnek van. és nem betegek.
2010. febr. 24. 14:02
 6/11 anonim válasza:
Hát lányok folynia nem kell az biztos,amit a nőgyógyász javasol:előtte és utána canesten kenőcs megelőzésképpen tampon nem javasolt,betétet sem az usziban kell hordani,a tisztasági betétből csak illat nélkülit,lemosakodó intim gél mindennap sőt már az usziba is vidd magaddal.
2010. febr. 24. 16:27
 7/11 anonim ***** válasza:
az nem folyik, hanem kijön. de folyásnak hívják. nézz már utána lécci kicsit....
2010. febr. 24. 17:07
 8/11 anonim válasza:
Külföldön lehet kapni olyan átlátszó kis neylon szerű anyagot amit rálehet ragasztani a szeméremtestre a gátig és nem engedi át a vizet persze ehhez le kell borotválni teljesen. A lányom használ ilyet szinkronúszó,ésaz amerikaiaknál látott ilyet adtak neki egy csomaggal de már elfogy esetleg valaki tudja hol lehet itt beszerezni?
2010. febr. 24. 17:23
 9/11 anonim válasza:
semmit nem teszek :D
2010. febr. 25. 18:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocs, de lehet, hogy akik "semmit sem tesznek", azoktól kapnak el mások fertőzést.

Én írtam a tampont, mindenkinek kívánom, hogy ugyanannyiszor legyen fertőzése, mint amennyi nekem volt eddig (egyszer sem!)

2010. febr. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!