A tisztaságit hogy kell a bugyimba úgy felhejezni hogy ne érezzem és ne legyen kényelmetlen?
Figyelt kérdés
ha vannak ojan betét fajták amiket szerettek azt is irjátok le meg a betét mintát is a corefreen és a libressen kívül2011. febr. 1. 06:50
1/6 A kérdező kommentje:
ja és a barnafolyás meg a fehérfolyás általába mennyi ideig tert?? (ugy ami a legtöbb embernek addig tarott)
2011. febr. 1. 06:53
2/6 anonim válasza:
ojan=olyan
corefree=carefree
A dm-ben is vehetsz Jessa-t, szeritnem az is jó minőségű, a libresse nekem nem vált be, mert nem légáteresztő, amit vettem.
Hát a lényeg, hogy ne legyen túl hátul, és ne legyen túl elöl. Nekem kb. a szeméremdomb alján van a betét teteje(ahol elkezdődik a "csík").
3/6 anonim válasza:
Egyszerű. Lehúzod a bugyidat, a betétet odateszed a puncidhoz, eligazítod és kész, felhúzod a bugyid.
4/6 A kérdező kommentje:
kössy mind kettö és bocs a rossz irásért
2011. febr. 1. 07:27
5/6 anonim válasza:
Nekem a Naturella Light vált be. Tanga és sima bugyihoz is jó, nagyon vékony, szinte alig érezhető. Jól tapad.
100db-osat éri meg venni. De próbaként vegyél egy kisebb csomagot és majd meglátod.
6/6 A kérdező kommentje:
kössy
2011. febr. 1. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!