Miért nem jársz strandra?
Figyelt kérdés
Ha nem mész, milyen oka, okai vannak?2015. máj. 6. 13:20
12/22 anonim válasza:
Nem szeretek vizes lenni és könnyen leégek, még erős naptejjel is.
13/22 anonim válasza:
Én tavaly rávettem magam és elmentem, de nagyon rossz volt, kellemetlenül éreztem magam a sok csinos lány között, miközben én hájas vagyok, a kaja is nagyon rossz volt, ráadásul ott volt egy pasas, aki állandóan az én közelemben volt ._. Amikor megérkeztünk, lepakoltuk a cuccunkat az egyik helyre, az a férfi meg elkezdett ott mellettünk járkálni. Először azt hittem, ki akar minket rabolni, aztán elmentem a meleg vizes medencébe megmártózni és jött utánam. Elmentem a medence legvégébe, 5 perc múlva megint ott úszkált körülöttem. Azután elmentem az úszómedencébe és pár perc múlva ő is ott volt -.- Azután apa szólt, hogy menjünk enni, beálltam a sorba és az a pasi odajött, de még csak nem is a sor végére állt, hanem megállt mellettem és úgy tett, mintha olvasná az étlapot és közben mindig egyre közelebb állt hozzám és már épp szólni akartam neki, hogy álljon már arrébb, csak pont én következtem, mondani akartam az eladónak, hogy mit szeretnék, erre az a s3ggfej beállt elém..Azt hittem, felrúgom. Mellesleg az a férfi lehetett vagy 45 éves én meg 16 voltam. Azóta inkább nem járok strandra az ilyen emberek miatt.
14/22 bandi6891 válasza:
Az emberek miatt,örök probléma nálam az emberiség és télen-nyáron,úszni szeretek,vízben lenni pedig imádok.
Sajnos ez van.
15/22 anonim válasza:
Undorodom a bagózástól és mindenki egész nap azt csinálja a strandon, csak döglenek és szívják azt a szart.
Simán beszólok bárkinek sőt egy jó nagy fülest is kaphat amiért károsítja az egészségemet, de most ezért menjek ki a strandra ?
Akkor inkább hűvös szoba ventillátorral 3-as fokozaton.
16/22 anonim válasza:
Mert nem vagyok elegedett a testemmel (pedig nem vagyok kover, 47kg) es felek, hogy az emberek engem neznenek...:((
17/22 anonim válasza:
Én azért nem járok, mert nagyon vékony vagyok. A sok nyugger, meg az alacsonyan edukáltak állandóan úgy bámultak rám, mint kezdő b*zi a gőzfürdőben és engem ez oltárian zavart.
22/F
19/22 anonim válasza:
Sokkal jobban szeretem a természetes vizeket, meg iszonyatosan szégyellős vagyok, és nagyon fehér a bőröm, így ha nincs is sok bőrhibám, akkor is nagyon látszik, meg szerintem nem állnak jól a fürdőruhák, kényelmetlenül érzem magam, de ez lehet csak azért van mert nem szeretek ilyen alulöltözötten tömegben lenni. Ja igen, és pont ez az, hogy nem bírom, ha ilyen sok idegen van körülöttem. Meg nincs is kivel elmennem, és utálom, ha meleg van és tűz rám a nap.... Na jó :D Azért nincs mindennel bajom amúgy :) Úszni szeretek :)
20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszaitok!
10-es, igen, azt a kérdést is én írtam ki a minap, ami ennek pont a fordítottja, ott te válaszoltál először, emlékszem, köszi!
2015. máj. 7. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!