Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Az egyik fiúra ránéztem, és kb. 1 mp-ig nézett a szemembe, aztán hirtelen elkapta. Miért?

2015. ápr. 30. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet rájött, hogy mégse vagy olyan szép, mert kancsal vagy.
2015. ápr. 30. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam kifejezetten szépnek. Barna haj, barna szem, de azért kan csal nem vagyok!:'D Legyszi, most komolyan szerinted miért?
2015. ápr. 30. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt kár találgatni.

Lehet hogy nem bírta tartani a szemkontaktust de az is lehet hogy csak fingott egyet.

Nincs jelentősége.

2015. ápr. 30. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy utána megint rád nézett-e?
2015. máj. 1. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Nem tudom utána nézett-e rám, mert nem mertem ránézni.XD
2015. máj. 1. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. :D Oké, nem vagy kancsal... akkor biztosan csak zavarba jött vagy talált nálad valami érdekesebbet. Pl. valami zümmögő bogarat vagy ilyesmi, a fiúk figyelmét könnyű elterelni...
2015. máj. 2. 01:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá közel, nézz a szemébe és kérdezd meg tőle hogy most kinyalsz vagy csak bámulni vagy hajlandó ?

Mai fiúk úgyis csak ebből értenek mert bal.faszok ahhoz hogy bármit is lépjenek.

2015. máj. 2. 01:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi😂 KiralyRobi, lehet ezzel a lehetőséggel inkabb nem élnek.:'D
2015. máj. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!