Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a 44...

Mit gondoltok erről a 44 perces dokumentumfilmről? Ha még nem láttad volna, és érdekel is, akkor nézd meg!

Figyelt kérdés

Engem sem érdekelt, bevallom. De valamilyen oknál fogva végig néztem.. Számtalanszor elsírtam magam, ahogy néztem a szívem olykor megfájdult. Nem érdekelt soha a történelem, de megnéztem Hitler halál táborát, ez a kis film olyan hatással volt rám, mint még soha semmi (az én legnagyobb meglepetésemre) Hihetetlen ez az egész.

Ha megnézted, írj véleményt...

Ezek SAJNOS megtörténtek....

Videó link: https://www.youtube.com/watch?v=puex3_63qic

2015. ápr. 29. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem néztem meg, de tudjuk mind, hogy ezek megtörténtek.

Az, hogy így hatott rád, csak annyit jelent, hogy teljesen normális vagy.

2015. ápr. 29. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:

És mit tudsz az örményekről? Mit tudsz a búrokról? Mit tudsz Gázáról? A csapból is ez folyik és már rohadtul unalmas. Amikor először jártam Birkenauban akkor elborzasztott, de tudod most mit érzek? Semmit. Pontosabban ez nem igaz, haragot érzek amiért mindig valaki beletolja a haláltáborokat az ember képébe. Ez cionista propaganda semmi több. Az emberiség történetében kismillió népirtás volt. Az amcsik, a spanyolok, a portugálok és a franciák egy egész kontinensnyi embert irtottak ki, és számtalan civilizációt pusztítottak el teljesen Amerikában. Az amcsik két atombombát dobtak japánra, a japánok meg biológiai fegyvereket vetettek be Kína ellen, Kína meg leigázta Tibetet... Aztán beszélhetünk a mi egyéni problémáinkról és tragédiáinkról. A tatárjárás idején a magyarság fele meghalt. Aztán 150 év török uralom, majd Trianon. Pár magyar tragédia.

Akkor beszélhetünk arról is, hogy amit a zsidók a palesztinokkal művelnek az sincsen messze a népirtástól.

A történelem tele van borzalmas dolgokkal, sok nép bűnös, nem csak a németek. De érdekes módon valamiért mindig a zsidók jajveszékelnek. Más nemzetnek is vannak tragédiái, minden régebbi nemzetnek vannak. A holokauszt egy elcsépelt közhely lassan, aminek az agyonemlegetésével semmit nem érnek el csak a növekvő antiszemitizmust. A holokauszt borzalmas dolog, de a világ tele van borzalmas dolgokkal, és nem csak a zsidó nemzet létezik a Föld nevő bolygón, hiába hiszik magukat kiválasztottnak és különbnek mindenki másnál. Egyébként érdekes, hogy a holokauszt során egy önmagát kiválasztottnak hitt nép pusztított egy olyan népet, aminek az egész vallása a kiválasztottságot hangsúlyozta.

2015. ápr. 29. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként érdemes lenne egy kísérletet végezni ezzel kapcsolatban. Egy izolált területen több embercsoportot kellene elhelyezni, és mindegyiknek adni egy célt, vagy egy eszmét. Például az egyiknek meg lehetne súgni, hogy ők arra hívatottak, hogy mindenki máson uralkodjanak. Aztán figyelni a csoportok reakcióját és interakcióját. Virtuális világokban tök érdekes szimuláció lenne.
2015. ápr. 29. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:

#2: nem igazán értelek, de oké.

Mondjuk 13 éves fejjel eléggé tapasztalatlan vagyok, de azt hiszem, ez a kis dokumentumfilm nagyon jót tett nekem...

2015. ápr. 30. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!