Mit gondoltok erről a 44 perces dokumentumfilmről? Ha még nem láttad volna, és érdekel is, akkor nézd meg!
Engem sem érdekelt, bevallom. De valamilyen oknál fogva végig néztem.. Számtalanszor elsírtam magam, ahogy néztem a szívem olykor megfájdult. Nem érdekelt soha a történelem, de megnéztem Hitler halál táborát, ez a kis film olyan hatással volt rám, mint még soha semmi (az én legnagyobb meglepetésemre) Hihetetlen ez az egész.
Ha megnézted, írj véleményt...
Ezek SAJNOS megtörténtek....
Videó link: https://www.youtube.com/watch?v=puex3_63qic
Nem néztem meg, de tudjuk mind, hogy ezek megtörténtek.
Az, hogy így hatott rád, csak annyit jelent, hogy teljesen normális vagy.
És mit tudsz az örményekről? Mit tudsz a búrokról? Mit tudsz Gázáról? A csapból is ez folyik és már rohadtul unalmas. Amikor először jártam Birkenauban akkor elborzasztott, de tudod most mit érzek? Semmit. Pontosabban ez nem igaz, haragot érzek amiért mindig valaki beletolja a haláltáborokat az ember képébe. Ez cionista propaganda semmi több. Az emberiség történetében kismillió népirtás volt. Az amcsik, a spanyolok, a portugálok és a franciák egy egész kontinensnyi embert irtottak ki, és számtalan civilizációt pusztítottak el teljesen Amerikában. Az amcsik két atombombát dobtak japánra, a japánok meg biológiai fegyvereket vetettek be Kína ellen, Kína meg leigázta Tibetet... Aztán beszélhetünk a mi egyéni problémáinkról és tragédiáinkról. A tatárjárás idején a magyarság fele meghalt. Aztán 150 év török uralom, majd Trianon. Pár magyar tragédia.
Akkor beszélhetünk arról is, hogy amit a zsidók a palesztinokkal művelnek az sincsen messze a népirtástól.
A történelem tele van borzalmas dolgokkal, sok nép bűnös, nem csak a németek. De érdekes módon valamiért mindig a zsidók jajveszékelnek. Más nemzetnek is vannak tragédiái, minden régebbi nemzetnek vannak. A holokauszt egy elcsépelt közhely lassan, aminek az agyonemlegetésével semmit nem érnek el csak a növekvő antiszemitizmust. A holokauszt borzalmas dolog, de a világ tele van borzalmas dolgokkal, és nem csak a zsidó nemzet létezik a Föld nevő bolygón, hiába hiszik magukat kiválasztottnak és különbnek mindenki másnál. Egyébként érdekes, hogy a holokauszt során egy önmagát kiválasztottnak hitt nép pusztított egy olyan népet, aminek az egész vallása a kiválasztottságot hangsúlyozta.
#2: nem igazán értelek, de oké.
Mondjuk 13 éves fejjel eléggé tapasztalatlan vagyok, de azt hiszem, ez a kis dokumentumfilm nagyon jót tett nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!