Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A budaiakat csak irigységből...

A budaiakat csak irigységből utálják?

Figyelt kérdés

Én is budai vagyok és nagyon büszke vagyok rá.Hiszen, nem lehet akárkiből budai és ez értékessé teszi a budaiságot.

Ha valaki megkérdezi, hogy budapesti vagyok-e, mindig az a válaszom, hogy nem, én budai vagyok.A szüleim mondták, hogy ezt kell felelni, ha megkérdezik.

Viszont, sokan olyan ellenszenvesen tekintenek rám, hogyha megtudják, budai vagyok.

Irigységből vagy miért?

2015. ápr. 25. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Uristen emberek, ki nem szarja le ki hol lakik? Azert lesz valaki tobb, mert az otthonanak kuszobet a Duna egyik vagy masik oldalan levo epuletben lepi at? Komolyan? :D En ezt mar komolyan nem birom feldolgozni.
2015. ápr. 25. 16:47
 12/19 tetro ***** válasza:
A kérdező nyilvánvalóan egy troll. Már az is nehezen hihető, hogy valaki manapság Budapesten arra büszke, hogy egy kilométerrel arrébb lakik mondjuk mint másik. De hogy a szülei senkinek se mondanak olyat, hogy azt kell válaszolni gyermekem, budai vagy, ne ez teljesen biztos. És az hogy ő nem érti, miért néznek rá ellenségesen... Persze. Nem értem az ilyen nyilvánvalóan kamu kérdéseknek mi értelme van, és a moderátorok miért nem teszik oda a kérdést és a kérdezőt ahol a helye van.
2015. ápr. 25. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem a budaiakat utálják, hanem pont ezt a viselkedést. Anyád tiszta sznob, mert gyakorlatilag tényleg budapesti vagy, hiszen Budapesten laksz... de mondd azt, hogy budai vagy, mert az előkelőbb, kb. Az emberek nem bírják a beképzelt sznobokat.
2015. ápr. 25. 17:08
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Azért tartanak ellenszenvesnek mert egy kis sznob p*cs vagy.

Egy szintén "budai".

2015. ápr. 25. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
"Nem lehet akárkiből budai" Te is csak oda születtél, szóval ezt a jelzőt nem találom jogosnak. Mellesleg akárkiből lehet bármi, csak tenni kell érte.
2015. ápr. 25. 21:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem, ezért utálnak:

"Hiszen, nem lehet akárkiből budai és ez értékessé teszi a budaiságot."

2015. ápr. 25. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:

"nem utálom Budát. Sőt. Csak a köcsögöket amiből itt is van elég meg ott is.."

Dzsínó személyesen?

2015. ápr. 25. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az a Dzsinó de nem :D
2015. ápr. 25. 22:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem a budaiakat utálják, hanem téged utálnak. Nagy különbség. Én is budai vagyok (saját erőmből, és itt a saját erő nem annyi, hogy kimásztam a budai anyám szülőcsatornáján, ahogy te), de engem senki nem utál miatta.
2015. ápr. 27. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!