Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te mit tennél ilyen helyzetben?

Te mit tennél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy rossz munkahelyed, ahol a fizetés is rossz, és egy olyan helyen élnel ahol nagy a munkanélküliség és a közelben sincs semmi,a családi légkör is,egészségügyi gondok aminek sok kivizsgálással sincs eredménye, megoldása. Hogy kezdenel el változtatni az eleteden?
2015. ápr. 24. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
En azt tudom megosztani, hog en mit csinaltam: osszepakoltam es felkoltoztem Bp-re. 2 nap mulva mar volt munkahelyem, 4 ev mulva sajat lakasom.
2015. ápr. 24. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen lekötöttségeim lennének. Ha pl köt egy lakáshitel, elég nehezen lehet mozdulni. Azért csak lehet találni munkát valahol. Ha van munkám, de rossz a fizetés, nem a legjobb, akkor elkezdenék új munka után nézni, de addig nem lépnék, amíg nem találtam másikat. Ha nagy a munkanélküliség, akkor is egy kicsit messzebb biztos találni. A családi légkör rossz, ez alatt pontosan mit értesz? Mert ha még otthon laksz és így rossz, akkor azon úgy kell változtatni, ha nem lehet másképp, hogy elköltözöl. Ha a saját családodban rossz a légkör, akkor meg kell próbálni megmenteni a kapcsolatot, a családot, ha nem megy, akkor szét kell menni. Nincs értelme gyilkolni egymás idegeit és idejét. Egészségügyi gondok? De megvan legalább, hogy mi bajod? Ha nincs, addig járkálni más más orvoshoz, amíg ki nem derül a baj, majd azt orvosolni.
2015. ápr. 24. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Had tegyem hozzá, hogy nekem már van saját családom és 2 kisgyerekem. Ezért nem kockáztatnék. Az életváltást már megtettem. Nem volt rossz munkám, de páromnak igen. nem voltak lekötöttségeink, nem volt veszíteni valónk, ezért külföldre költöztünk, de most már nem váltanék sehova, van saját lakásunk hitellel.
2015. ápr. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!