Jehova tanui . Hogy tudnák a bételbe dolgozni?
Kérdező!
"mert szerintem jehova megérdemli hogy csak öt szolgájuk"
Szerintem meg ahhoz hogy Jehovát szolgáld nem kell a bételbe menned. De ha te nem így gondolod akkor baj van. Mert akik nem a bételben vannak akkor ők már nem is szolgálják Jehovát?
Ha szolgálni akarsz akkor azt a gyülekezetben is megteheted. A gyülekezet tagjai felé például.
Olvasd csak el ezt az igét!
Jakab 1:27
Ha ennek szellemében akarsz cselekedni azt a bételben nem tudod megtenni.
Egyébként meg készülj fel hogy nem fogsz bekerülni a bételbe. Oda csak úgy nem lehet bekerülni. Éveket kell szolgálni ahhoz hogy egyáltalán felmerüljön a neved. S oda csak és kizárólag meghívással lehet bekerülni, ha a bételből hívnak meg hogy csatlakozz hozzájuk.
Kérdező!
"...csak is rá akorok öszpontositani és nem más emberekre."
Nem értettél meg. Nem más emberekre kell koncentrálnod hanem a testvéreidre. S nem koncentrálni kell rájuk hanem szolgálni feléjük. Ha ezt nem érted meg akkor hogyan akarsz a Bételben dolgozni?
Hogy mi a te akaratod azt leírtad. Na de vajon mi Jehova akarata?
Kérdező!
Nem vagyok Jehova tanúja. S nem is akarok az lenni. De hívő ember vagyok.
S azt szerettem volna hogy megértsed hogy Isten akaratát kell cselekedned hogy ez a lényeg. S rá is jöttél. :))
Ha további kérdésed lenna akkor írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!