Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jehova tanui . Hogy tudnák a...

Jehova tanui . Hogy tudnák a bételbe dolgozni?

Figyelt kérdés
most szeretnék megkeresztelkedni már 6 éve tanulmányozok és érdeklödnék hogy mitt kellcsinálnom ez ügybe ???

2015. ápr. 24. 17:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

"mert szerintem jehova megérdemli hogy csak öt szolgájuk"

Szerintem meg ahhoz hogy Jehovát szolgáld nem kell a bételbe menned. De ha te nem így gondolod akkor baj van. Mert akik nem a bételben vannak akkor ők már nem is szolgálják Jehovát?

Ha szolgálni akarsz akkor azt a gyülekezetben is megteheted. A gyülekezet tagjai felé például.

Olvasd csak el ezt az igét!

Jakab 1:27

Ha ennek szellemében akarsz cselekedni azt a bételben nem tudod megtenni.

Egyébként meg készülj fel hogy nem fogsz bekerülni a bételbe. Oda csak úgy nem lehet bekerülni. Éveket kell szolgálni ahhoz hogy egyáltalán felmerüljön a neved. S oda csak és kizárólag meghívással lehet bekerülni, ha a bételből hívnak meg hogy csatlakozz hozzájuk.

2015. ápr. 29. 10:57
 12/18 A kérdező kommentje:
ezekel én tisztába vagyok. és nem csak azért szertnék ot dolgozni hanem csak is rá akorok öszpontositani és nem más emberekre.aszt is tudom hogy ez nem 1-2 napos hogy oda kerüljek,kb 3-4 és is kel hogy oda tudjak menni de én enek álok elébe :))
2015. ápr. 29. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

"...csak is rá akorok öszpontositani és nem más emberekre."

Nem értettél meg. Nem más emberekre kell koncentrálnod hanem a testvéreidre. S nem koncentrálni kell rájuk hanem szolgálni feléjük. Ha ezt nem érted meg akkor hogyan akarsz a Bételben dolgozni?

Hogy mi a te akaratod azt leírtad. Na de vajon mi Jehova akarata?

2015. ápr. 29. 23:07
 14/18 A kérdező kommentje:
ha jehova akrata az hogy ot dolgozak akor ott fogok dolgozni,ha nem akor nem fogok :) ;)
2015. ápr. 30. 15:05
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Na végre hogy rájöttél! :))
2015. ápr. 30. 22:37
 16/18 A kérdező kommentje:
;) :) amugy te is jehova tanuja vagy? :)
2015. máj. 1. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Nem vagyok Jehova tanúja. S nem is akarok az lenni. De hívő ember vagyok.

S azt szerettem volna hogy megértsed hogy Isten akaratát kell cselekedned hogy ez a lényeg. S rá is jöttél. :))

Ha további kérdésed lenna akkor írj nyugodtan.

2015. máj. 1. 23:51
 18/18 anonim válasza:
0%
ügyes vagy csak nem nák hanem nék
2015. máj. 11. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!