Mit tegyek hogy "NŐ"-ként kezeljenek mások?
21 éves múltam.Már nem vagyok gyerek és tini sem,bár néha még képes vagyok úgy viselkedni,mint egy gyerek. :) Sose voltam egy magabiztos,önbizalommal teli lány.Gyerek koromban nagyon fiús voltam,rövid hajam volt,mert ez volt a praktikus,anya fiús ruhákba öltöztetett,olyan is volt hogy fiúnak néztek.Aztán tini koromban elkezdtem formásodni,igaz a mellem nem nagyon akar megnőni a mai napig sem,de nem mondanám azt,hogy férfias alkatom.Egy betegség miatt a bőröm elég problémás volt már akkor is(még most is)illetve olyan helyeken is szőrös vagyok,ahol nem kellene.Ez eléggé rányomta a bélyegét az önbizalmamra.Persze elkezdtem foglalkozni magammal,megnövesztettem a hajam,csinosan öltözködtem,eljártam kozmetikushoz is,de valahogy nem tekintettem magamra "jó csajként".
Aztán telt,múlt az idő,elkezdtem fogamzásgátlót szedni,így a problémáim enyhültek valamelyest,barátom is lett,kicsit sikerült összeszednem magam,lett önbizalmam.Ideig-óráig.De úgy érzem elmúlt.
Most itt vagyok 21 évesen.Egyetemre járok.Párkapcsolatban vagyok.Jelenleg nem szedek fogamzásgátlót,de tervezem,hogy újra elkezdem.Az önbizalmam megint a béka feneke alatt.Úgy érzem,nem tekintenek rám nőként a férfiak,mert én sem tudom magam annak tekinteni.Éppen ezért a kapcsolatomban is vannak gondok.
Elsődleges célom az lenne,hogy legyen egy kis önbizalmam,hogy nőnek érezzem magam,és ne tininek.
Szeretnék változtatni a külsőmön(persze tudom hogy ez csak rajtam múlik)
Sokszor elveszve érzem magam,pont mint egy kamasz aki még keresi önmagát.
21/L
"Nem értem, miért csodálkozol ezen."
Azért, mert fordított az ok okozat. Én mondjuk egy olyan öt éve még nagyon tiszteltem a hölgyeket. Hittem a tündérmesékben, mondhatjuk így is. Hittem, hogy a lányok az intelligenciát, a kedvességet, a műveltséget keresik egy férfiban. Hatalmasat tévedtem. SEMMIT nem kaptam tőlük csak lesajnálást meg barátzónát. Ha már az embert kutyának nézi a másik nem, akkor inkább leszek olyan kutya amelyik harap, nem pedig olyan, amelyik a lábnál pitizik egy minimális szeretetmorzsáért, amit úgysem kap meg soha.
14 Szánalmas. Mármint... téynleg... olyan... Bsztottul. Keservesen. Nevetségesen. Siralmasan.
Ez az egész, amit művelsz. Olyannyira képtelen vagyok sajnálni téged... nem érdemled meg. Ugyanazt az ócska, köcsög rizsát nyomatod, mint az oldal faszi fórumozóinak 98 százaléka és, isten lása lelkemet, cseszettül unom már. Ennyire már csak azt tudom mondani, hát rohadt meg akkor egyedül. Tényleg. Semmi harag nélkül. Menj az országból... menj a nők közeléből. Csak... menj. Menj innen.
Nagyon durván fogalmazott a srác, de valamelyest igaza van, rengeteg önbizalom hiányos lánynak van kapcsolata, kevésnek nincs, fiúknál meg fordítva. Fiúként az esélyek közel vannak a nullához, míg lányként pont nem...
Az sem véletlen, hogy rengeteg ilyen kérdés van ahol egy lány/nő panaszkodik (nem feltétlen ok nélkül persze) de párkapcsolata persze, hogy van vagy volt, a fiúknál meg szinte soha nincs az, hogy van párkapcsolata vagy volt, hanem pont hogy soha sem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!