Miért érdekel mások véleménye?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagy kicsit szerény és izgulós. Volt már pár kínos pillanatom az osztály előtt. Múltkór sikerült magam leégetni. Tanár felszólított h olvassak de annyira izgultam h csak makogtam. Ez nagy égés lehet? Pls segítsetek. Nem tudom miért érdekel h mit gondolnak?#leégés #mások mit gondolnak
2015. ápr. 16. 19:35
1/2 A kérdező kommentje:
Általában nem érdekel h mit gondolnak de úgy èrzem ez nagyon ciki volt. Nem kéne ezen rágodjak igaz?
2015. ápr. 16. 19:45
2/2 anonim válasza:
Szia, lehetséges hogy valaki tetszik az osztályban azért? Vagy lehet hogy olyan helyzetben voltál/akár úgy szólítottak hogy olvass. Engem pl. azért érdekel mit gondolnak mások mert; pl ha van egy lány aki tetszik és érdeklődik utánam az osztálytársaimnál, akkor bennük is jó benyomást kellene kelteni, meg úgy alapból a személyiségtől is függ szerintem. Egyszer volt olyan hogy lepisiltem a cipőmet, mert haverommal dumáltunk, és mellé ment(nem volt az olyan rég),szóval engem kicsit rosszul érintett hogy azt gondolják rólam amit.... Nálunk vannak olyanok akik direkt megalázzák a másikat, még ha nem is mindig szándékosan akkoris sérelmet okoznak másnak. Jóbenyomást kelteni azért is fontos szerintemm ert: akárhova akarsz menni suliba, munkába, (persze attól függ hova, meg milyen küörülményekhez) nem veszenk fel/hallgatnak meg akármilyen embert. Bocsi hogy eltértem kicsit a témától de ez kikívánkozott. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!