Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van okom félni?

Van okom félni?

Figyelt kérdés

Tegnap egy bányató partján találtunk egy táskát gazdátlanul.

Haza hoztuk és este írtam is a telefonjában talált e-mail címre, ma pedig felhívtam a számát, mert későn értünk haza (legalábbis a barátnője számát)

Az derült ki, hogy a csávó úszott a kb 8 fokos bányatóban, és amíg ő úszott, addig valaki ellopta a cuccait. Mondtam, hogy bocs, ezek szerint ez én voltam. Ő állítólag póló nélkül ment haza...

Megbeszéltük, hogy visszaadom a cuccait, ő először azt mondta 8-kor, most azt mondja 10-kor találkozna velem a vasútállomáson, hogy átvegye, mondtam, hogy benne van minden.

Kicsit félek azért. Este 10 azért elég későn van, meg elég kihalt olyankor az állomás. Lehet meg akar verni a haverjaival? Ti mit csinálnátok?

Adjam oda a táskát másnap, vagy adjam le a pályaudvaron inkább?

2015. ápr. 12. 19:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg tényleg nem bízom benne. Manapság sok szarság történik sajnos. De ez szerintem érthető.
2015. ápr. 12. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos, ha nincs más mód én visszatenném oda, ahol volt.
2015. ápr. 12. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki, hogy közbejött valami, nem tudsz 10-kor odamenni és holnap odaadod.
2015. ápr. 12. 19:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem, arra kérnek feltétlenül adjam most vissza, mert nagyon fontos lenne. Ráadásul volt a táskában egy pogácsa, amit oda adtunk a kutyánknak, és mivel vasárnap van, nem tudtunk újat venni.
2015. ápr. 12. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Aztaqrva, folytatásos kamukérdés, ilyen se volt még: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__67600..

Nagyon unatkozol? Pogácsa a kutyának, te tiszta dilis vagy.

2015. ápr. 12. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre én is emlékszem.

Nem úgy volt, hogy elégeted?

Bár egyébként én szólnék pár ismerősnek és úgy adnám át.

Egyedül semmiképp, a barátnőmet meg pláne, hogy nem küldeném el egyedül.

2015. ápr. 12. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Agyonvertek? :)
2015. ápr. 13. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!