Van okom félni?
Tegnap egy bányató partján találtunk egy táskát gazdátlanul.
Haza hoztuk és este írtam is a telefonjában talált e-mail címre, ma pedig felhívtam a számát, mert későn értünk haza (legalábbis a barátnője számát)
Az derült ki, hogy a csávó úszott a kb 8 fokos bányatóban, és amíg ő úszott, addig valaki ellopta a cuccait. Mondtam, hogy bocs, ezek szerint ez én voltam. Ő állítólag póló nélkül ment haza...
Megbeszéltük, hogy visszaadom a cuccait, ő először azt mondta 8-kor, most azt mondja 10-kor találkozna velem a vasútállomáson, hogy átvegye, mondtam, hogy benne van minden.
Kicsit félek azért. Este 10 azért elég későn van, meg elég kihalt olyankor az állomás. Lehet meg akar verni a haverjaival? Ti mit csinálnátok?
Adjam oda a táskát másnap, vagy adjam le a pályaudvaron inkább?
Ha elloptam volna nem akarnám neki visszaadni nem? Az nem elég nyomós érv, hogy elég ritkán úsznak emberek a 8 fokos vízben?
Volt benne pénz is, telefon, viszonylag értékes ruhák, a táska is ért valamit, olyan 20 ezer ftnyi érték. Nem tettem el, felkerestem, visszaadom. Nem tudtam, hogy úszik.
És akkor tényleg attól kell félnem, hogy megver?
Megkérem a barátnőmet, hogy adja át, egy nőt csak nem fog megverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!