Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van hogy meguntam az...

Miért van hogy meguntam az életet?

Figyelt kérdés

19 éves makk egészséges fiatalember vagyok.

Idén végzek a szakmámmal,rendelkezek 3 jogosítvánnyal.

Van autóm,jó a családi körülmények,van csodás barátnőm.

Illetve van munkahelyem is amit iskola után elkezdetek,illetve indíthatom be a vállalkozásom.

De már 1 hónapja van hogy szinte nincs kedvem élni,mint ha valami hiányozna,nem azt mondom nem szoktam nevetni.

De valamiért értelmetlennek látom az életet,dolgozzak azért hogy éljek,majd éljek hogy tovább szaporodjak,majd meghaljak.

Egyszerűen ebbe az 1 hónapba nem félek semmitől,nem félek a haláltól.

Egyszerűen elment az életkedvem,de idióta nem vagyok,hogy véget vessek ennek,szeretteimet nem hagyom itt.

Csak olyan mint ha depressziós lennék,és nem találom az okot. Dokihoz nem szeretnék menni

Szerintetek mit tegyek?

2015. ápr. 10. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is unom az életet, de mégis mit tehetnék? Nem érdekel, ha meghalok, nem érdekel, ha élek.
2015. ápr. 10. 19:27
 2/3 anonim válasza:

Az élet alapfeltételei már adottak számodra, de eljöhet (eljön) az ember életében, amikor ennél többre vágyik.

A Maslow piramis jól szemlélteti az ember igényeit: [link]

A célok megteremtése nagy feladat. Minden embernek saját magának kell megtalálni a saját élete értelmét. Egy célt, amiért érdemes élni. Innen nézve nagy szabadsága van az embernek. Fogd fel kalandnak.

"Ismerd meg önmagad." - Ha semmi nem jut eszedbe, akkor kezdj el pszichológiai témájú könyveket olvasni. Esetleg a lehető legtágabban értelmezett önsegítő könyveket. Pl. Feldmar András, vagy Popper Péter könyvei kezdetnek jók lehetnek. Nekem ez a módszer bevált. Lendületet adhat, de a célt mindenképpen neked kell majd megtalálnod magadnak.

2015. ápr. 10. 19:28
 3/3 anonim válasza:

Szerintem a boldosag hianyzik az eletedbol. Az hogy bulizz, szorakozzal, meg ilyenk. A korodbeliek ezt csinljak.

Te is probslj meg lazitni, szorakozni es ne csak dolgozni!

2015. ápr. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!