Mindenkinek tönkre teszem az életet?
Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni felesleges vagyok. 19 éves vagyok, lány, megis meggondolatlan. Egy csomószor mondok es csinálok olyat amit nem kellene. Pl. Ma is: volt egy pók Apukám szobájában, amíg nem volt itthon. Mindketten rettegunk a pokoktol. Eleg nagy kaszaspok volt, es lesöpörtem az agyarol de nem halt meg csak ossze gubozodva feküdt a sarokban en meg ott hagytam, de amikor Apa haza jött mar nem volt ott. Elmeséltem neki es hallottam ahogy mergelodik. Holott annyit kellett volna tennem, hogy osszesoprom pl. A pókot. Múltkor is apa barátnője itt volt es mondtam valamit amit nem kellett volna, de nem direkt. Hiába gondolom meg mit mondok ezek a tettek es dolgok spontán jönnek es nem akarok senkit megbántani. Mostanában viszont egyre többször an ez. Olyan mintha életképtelen lennék. Az adott pillanatban eszembe se jut a megoldás. De mar kiskoromban is ilyen hasznavehetetlen voltam. Pl. Anyunsk mondtam valamit amit nem kellett volna, a legjobb baratnomnek tovább adtam valamit amit szinten nem kellett volna. Az iskolában meg 4 evvel ezelőtt dogat írtunk es volt egy kérdés amire nem futam melyik választ kell írni mert kettőt tanultunk, ezért megkérdeztem a tanárt aki emiatt mindkettőt számon kérte az osztálytól. Inkább maradjak csendben?2015. ápr. 6. 00:29
1/4 anonim válasza:
mindenki követ el hibákat. semmi értelme kiskori dolgokat meg 4 évvel ezelőtti dolgokat felhozni.
ne keresd a hibáidat.
örülj neki, hogy élsz.
2/4 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de fejben nagyon gyerek vagy még. Hogy egy pók miatt mérgelődj 19 évesen, mert nem ölted meg...szerintem nonszensz. Amúgy se fog ártani semmit, hiába utáljátok.
Nem tudom miket mondtál a szüleidnek/barátnődnek régen, de kétlem, hogy olyan rossz dolgok lennének, amik miatt szégyenkezned kéne. Kicsit úgy érzem a szüleid erősen semmibe vesznek, persze csak ebből a pár sorból tudok 1-2 dolgot kihámozni.
Mindenesetre gondold át a helyzeted, az életed és próbálj törekedni az érettebb gondolkodásra, mert ez a felvázolt szituáció nagyon rosszul hangzik.
3/4 anonim válasza:
Hát szegény pókocskának tönkretetted az életét. Mit áetott neked? Százszor akkora vagy, mint ő és te lesöpröd őt a -az ő szemszögéből- teniszpályányi markoddal, hogy egy hatalmasat zuhanjon a földre. Szegényt biztos várta valahol odakint a párja meg a gyerekei, de hiába.. aztán nagy nehezen elvonszolta az összetört kis testét, hogy legalább ne a szoba közepén haljon meg, hanem a családja mellett, te meg még most is azon görcsölsz, hogy de jó lett volna széttrancsírozni és a szemétbe dobni azt az ártalmatlan kis élőlényt. Persze biztos jobb a szobádban 300 hangya, 10 légy, 5 szúnyog és 2 darázs, mint egyetlen pókocska, aki mindezt összefogná... :(
4/4 anonim válasza:
igazából valamilyen szorongásos kórképed van, amiért a semmiségekért bűntudatot érzel. nyilván a szüleid ehhez alaposan hozzájárultak, gondolom, sokmindenért hibáztattak, ok nélkül veszekedtek veled kiskorodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!