SOS. Egy hajléktalannak kinéző pasi már 20 perce a lépcsőházban üldögél a földszinten?
AZt mondja, vár valakit. Félek. A földszinten lakom, és ha betörő? VIII. kerület. SZóljak a rendőrségnek, Vagy menjek ki 10 perc múlva, hogy még ott van-e?
29N
Üldögél akkor nem betörő. Hülye lesz megvárni hogy jöjjön lakó, rendőr stb.
Csak vár valakit, ha nincs dolgod, elmenni otthonról, akkor xard le.
Ja meg van egy olyan andorid program amiben rendőrségi szirénákat lehet lejátszani.
Töltsd le és indítsd el. Van amelyikben a magyar rendőrautó szirénához hasonló van. Vidd az ajtódhoz közel és indítsd el. Ha betörő vagy a baltás gyilkos talán lelép.
Ami már rég eltelt.
Na, mi van ?
Ott vagyok, kimentem, állt a lépcsőházban, addig feküdt.
Utána megint kimentem, de mivel ez egy nagy ház, és látta hogy figyelem, tovább ment, az emeleten gyulladtak a fények.
Nem hinném, hogy veszélyes önmagában, de ki tudja, azért hajléktalan alakok ne a mi házunkba vessenek tanyát. Be van kamerázva, de csak a bejárat, és nem arra mozgott.
Remélem, többet nem látom.
Ha láttam volna a 3. ellenőrzésen is, akkor, hívtam volna a rendőrséget.
"Üldögél akkor nem betörő"
Ja, nem láttad, vagy mata részeg volt, vagy kábszeres, vagy csak trükkös...., nem ült, hanem fetrengett, hogy pontosabb legyek.
Na mindegy, most nyugi van, de eddig nem mertem elaludni, remélem, többször nem látom.
Ráadásul hazudott, mert amikor udvariasan megkérdeztem, "Uram, segíthetek valamiben?" akkor a haberját várta az első emeletről, de a 10 perc után is a lépcsőházban kolbászolt, és előtte, mikor mentem le a boltba, akkor, tehát min. félórát várta fekvő pozícióban a haverját. Nos, ezt nem hiszem, csak kamu szöveg volt. Pedig már hideg sincs, hogy azért húzódjon be.... :((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!