Mi a helyes ilyenkor? Dobjam?
Egyetlen egy lánnyal szoktam beszélni egyetemen, de az utóbbi időben csak a pasijáról beszél meg panaszkodik, h hiányzik neki, pedig kéthetente találkoznak és naponta több órán át beszélnek stb. Én a pasimmal szerencse esetén 3 havonta tudok találkozni és naponta átlagban 10 perce van rám (Tudom, h ramaty kapcsolat, de szeretem és ezzel kérlek ne foglalkozzatok most). Viszont rettentően irigy leszek ahogyan a lány beszél a pasijáról, h nekik ennyire egyszerű stb. Újra depressziós kezdek lenni miatta és nem szeretnék visszakerülni oda, ahol depis koromban voltam (nagy súlyvesztés, kórház, gyógyszerek, öngyilkossági kísérlet). Hogyan rázzam le ezt a lányt? Vagy mondjam meg neki, h ne beszéljen velem , de milyen okot mondjak? Nagyon pletykás, így az igazi okot nem akarom neki megmondani. Több munkámban is együtt kell vele viszont dolgoznom és párt nem tudok cserélni :(
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Igazából egyikőtöknek sem egészséges a kapcsolata, szóval fölöslegesen vagy irigy rá. A kéthetente egyszer találkozás is szar, nehogy a háromhavonta egyszer. Nem is tudom, mit csinálnék, ha kéthetente találkoznék csak a férjemmel, már rég megőrültem volna.
Szóval neki attól még nem lesz jobb, hogy neked rossz, mert az ő kapcsolata sem normális.
Nem irigynek kellene lenned, hanem meglátni a két "kapcsolatban" a hasonlóságot és kibeszélgethetnétek magatokat vigasztalhatnátok egymást. És bocs, hogy ezt mondom, de ezek nem párkapcsolatok és nem is fognak sokáig tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!