Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok miért féltek attól, ha...

Márker21 kérdése:

Lányok miért féltek attól, ha egy pasi megszólít titeket élőben?

Figyelt kérdés
Igazság szerint kicsit már tele van a hócipőm, hogy élőben mostanában csak úgy odamentem egy-két csajhoz nyitni és nem igazán éltek a lehetőséggel, hogy ismerkedjenek. Pedig ők szokták azt hajtogatni, hogy a pasi legyen domináns és merjen kezdeményezni. Nos, ez bennem megvan, akkor miért van az, hogy a csajok nem nyílnak meg? 23/F

2015. febr. 25. 23:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogy nem tetszel nekik, vagy simán nem vagy szimpatikus.

Nem várhatod el, hogy rögtön a lábadelé vessék magukat csak azért mert egy-két alkalommal tettél némi erőfeszítést.

2015. febr. 25. 23:25
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Lehet nem értek rá, ha sietnek valahová, nem bezsélgetni fognak megállni. Msárész temg miért gondolod, hogy 1-2 csajt leszólítasz, az rögtö oda veti magát, hogy "uhhh ezaz dées, ismekedjünk, micsoda férfi"???
2015. febr. 25. 23:52
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Talán az lehetett a gond, hogy végtelenül pronyó, tirpák dolog csak így odamenni csajokhoz "NYITNI".

Minden büdös tahó tud "nyitni" (pua tanfolyamon sikerült elsajátítani ezt a barom kifejezést?), de nyilván nem fognak a csajok örülni, ha mindenféle tróger csak úgy odamegy hozzájuk.

2015. febr. 26. 00:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Általánosítás! Velem biza pórul jársz, én egyszer nem rimánkodtam még tökös pasiért, főleg nem olyanért, aki hirtelenjében oda siet hozzám az utcán, hogy elejtsen néhány szép bókot. :) Én bizalmatlan vagyok, és bármi megtörténhet, hiába néhány kedves szó. Én nem kérek ebből, köszönöm x)

De más lányok biztos szívesebben, és jobban is vennék a lapot, ha mondjuk szórakozóhelyen ( bárban, hasonlók ) mennél oda hozzájuk. Ott egyre gondol az ember, nem arra, hogy kirabolják, vagy megerőszakolják.

2015. febr. 26. 00:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

-egy jópár srác azt hitte kapható vagyok, csak mert utcán szóba álltam vele, így úgy néz ki, erkölcstelennek jövök le ha idegenekkel ismerkedem(reagálok a kezdeményezésre)

-volt, hogy a karomat is megfogták, elakartak ráncigálni-szal veszélyes is lehet(amikor bnőmet vártam egy sarkon)

-és úgy általában mindig csak "azt" akarják, megismerni már nem

2015. febr. 26. 01:07
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Ez a: "merjen kezdeményezni" gondolom szórakozó helyekre igaz, és nem a magán hétköznapokra...
2015. febr. 26. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező is valami puá-s marhaságot olvasott, aztán megy "nyitogatni" a sztár (aahahhahahahah) csajozási elméletekkel.
2015. febr. 26. 10:49
 8/13 OlivO ***** válasza:
Elég gyanakvó lennék, ha csak úgy odajönne egy vadidegen az utcán.
2015. febr. 26. 11:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Páran beletrafáltak azzal, hogy a Puás kifejezést használtam, mivel egy időben, fél évig lógtam Puás emberekkel. A hangsúly nem a "nyitás" szón alapul, hanem azon, hogy a lányok zárkózottak. Annyit, akkor hagy kérdezzek meg a jelenlevők közül, meg aki még esetleg reagál erre a kérdésre, hogyan ismerkedjen az ember? Az én baráti körömben nincsenek lányok, akkor miképpen lehet velük megismerkedni, ha nem leszólítással?
2015. febr. 26. 12:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen kérdést raktak már fel.. "Hogyan lehet ismerkedni?" Legyél nyitottabb a világra. Keress új társaságot, gondolj bele mi érdekel...és az irányában tevékenykedni (anyait apait beleadni). Ne várd hogy sült galamb repüljön a szádba...
2015. febr. 26. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!