Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok miért féltek attól, ha...

Márker21 kérdése:

Lányok miért féltek attól, ha egy pasi megszólít titeket élőben?

Figyelt kérdés
Igazság szerint kicsit már tele van a hócipőm, hogy élőben mostanában csak úgy odamentem egy-két csajhoz nyitni és nem igazán éltek a lehetőséggel, hogy ismerkedjenek. Pedig ők szokták azt hajtogatni, hogy a pasi legyen domináns és merjen kezdeményezni. Nos, ez bennem megvan, akkor miért van az, hogy a csajok nem nyílnak meg? 23/F

2015. febr. 25. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok. Ha olyan leszólítós típus lennék, akkor sem utcán. Éppen megy valahova, dolga van, ráadásul sok veszélyes alak van és nincs rád írva, hogy te normális vagy.
2015. febr. 26. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Na meg lehet nem rögtön leszólítással kéne indítani, hanem pl szemezéssel, hogy egyáltalán érdekled-e, mosolyog-e rád. Ezt lehet akárhol csinálni, ahol hosszabb ideig egy légtérben vagytok, pl buszon, villamoson. Nyilván ha éppen úton van valahova, nem veled fog leállni cseverészni, pláne ha hirtleen csak úgy eléállsz, azt se tudja hirtelen, melyik bolygón van, nemhogy eldöntse épp, szimpatikus vagy-e neki vagy sem.

A puásokat meg elásnám jó mélyre, amennyi gyökérséget összehordanak...

2015. febr. 26. 19:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem azzal nincs bajom, hogy keressek új társaságot meg ilyesmik, csak mondom az emberek nem igen szeretnének ismerkedni.
2015. febr. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!