Hazudtam? Azt mondtam a barátaimnak, hogy járok valakivel.
Figyelt kérdés
Azt mondtam a barátaimnak hogy járok egy sráccal közben pedig nem és most láttam, hogy az egyik barátom bejelölte a srácot facebookon és nagyon félek, hogy beszélgetni kezdenek és kiderül minden!!! Megkértem a barátomat, hogy jelölje ki a srácot,de nem válaszolt még és nagyon félek, mit tegyek?2015. ápr. 1. 11:20
1/3 anonim válasza:
Igen, hazudtál. Most pedig, ha nem akarsz lebukni, akkor mondd azt, hogy szakítottatok és többet ne beszélj a pasiról, tereld el mindig - ne feltűnően - a témát.
2/3 anonim válasza:
Hát, jó kis lecke lesz...
Beismered hogy hazudtál, és viseled a következményeit. Mást nem nagyon tehetsz.
3/3 anonim válasza:
Ismerd be.
Amúgy minek kellett hazudnod? Ciki, hogy nincs pasid, vagy mi? És mégis hogyan gondoltad ezt az egészet? Megkérted volna a pasit, hogy rakjon mán fel rólatok egy összephotosoppolt képet csakúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!