Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány, akinek...

Van itt olyan lány, akinek más az érdeklődési köre, mint a korabelieké általában? Mi az? Mit szólnak hozzá a barátaid, vagy családod? Sikerült megkedveltetned valakivel ezt a dolgot? 17/L

Figyelt kérdés
Akár zene, akár hobbi, vagy bármi, ami érdekel.
2015. márc. 22. 19:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

14 éves lány vagyok, és rocker. :) Osztályom hülyének néz miatta, bár szerintem megszokták már, hogy nem bírom a felkapott, mainstream popzenéket. Néha beszólnak, hogy én olyanokról pofázok mindig, amit senki sem ismer, de nem érdekel. Ők nevetnek rajtam, mert más vagyok; én nevetek rajtuk, mert mind egyformák. :D Egyébként haverkodok velük, ha kell, csak a zenében nem értünk egyet.

Illetve a könyvekkel/filmekkel/híres emberekkel is "tudatlanok" szegények, ld. gőzük nem volt, ki az a Stephen King vagy Edgar A. Poe, amikor elkezdtem beszélni nekik ezekről az írókról...

2015. márc. 22. 19:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
én néhány cigizős barátnőmet próbáltam jobb belátásra bírni, hogy ha így folytatják nem fog jót tenni nekik de csak annyit mondtak ugyan már, jajj hagyjam már a hülyeséget nem okoz bajt. á nem dehogy... egyszóval hülyének néztek hogy azt merem mondani bajuk lesz tőle
2015. márc. 22. 19:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a zene:D

Rock és core zenét hallgatok,a szüleim már megszokták.

A barátaim véleménye vegyes,de általában inkább nem hallgatok velük zenét :D

2015. márc. 22. 19:51
 4/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek olvasni, leginkább régi könyveket (Jókai a kedvencem), és imádom a verseket. Szoktam írni is novellákat, verseket, de csak magamnak, nem szoktam senkinek megmutatni. Az osztálytársaim által kedvelt tuctuc zenékkel egyáltalán nem vagyok képben, nem is szeretem. A filmekkel, sorozatokkal ugyanez a helyzet.

A szüleim, rokonaim örülnek, hogy inkább olvasok, és nem lógok egész nap a neten, az osztálytársaimmal nem jövök ki túl jól: két éve váltottam sulit, és még mindig van olyan az osztályban, aki nem tudja a nevem, nem is nagyon barátkoznak velem, mert nincs túl sok közös témánk. Meg "ermeksz" cipőm se. :D (Nem kell röhögni, magamban is jól elvihogok rajta.)

Megkedveltetnem senkivel sem sikerült, de szerintem nem is fogom. :D

14/l

2015. márc. 22. 19:56
 5/17 A kérdező kommentje:

1. :Köszönöm a választ.:) De jó, én is szeretem a rock zenét. Igazad van teljesen. Jó lenne, ha több ilyen lenne, mint Te.:)

2. : Neked is köszönöm a választ.:) Én sem cigizek, nem értem, mi a jó benne, egészségtelen, ráadásul drága is. Te megpróbáltad, ha hülyének néznek, az ő hibájuk majd évek múlva rájönnek, hogy tényleg igazad volt.

3.: Köszönöm Neked is a választ. Ugyan azt tudom írni, mint az elsőnek, én is szeretem a rock zenét.:)

2015. márc. 22. 19:57
 6/17 A kérdező kommentje:
4. : Köszi a választ.:) Én is szeretek olvasni, és verset írni is. Sajnos a fiatalok legtöbbje megy a divat után, sokan akkor is, ha nem kedvelik az adott dolgot..
2015. márc. 22. 20:04
 7/17 Gergő19990712 ***** válasza:
Én természetjáró vagyok.Vagyis ez is a hobbim,de még a filozófia az ami érdekel :-).A természetben legtöbbször állatokat figyelek meg és tanulmányozom a szokásaikat de emellet még a parkour is érdekel legyen az freerunning,bmx parkour,kosárlabda parkour :-)
2015. márc. 22. 20:08
 8/17 Gergő19990712 ***** válasza:
Igen mostmár látom hogy lányokra gondoltá :P bocsi a lány szót nem is láttam.
2015. márc. 22. 20:17
 9/17 anonim ***** válasza:
A parkour az jó :D
2015. márc. 22. 20:24
 10/17 Gergő19990712 ***** válasza:
Te csinálod is vagy csak néző ként érdekel? :-)
2015. márc. 22. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!