Van itt olyan lány, akinek más az érdeklődési köre, mint a korabelieké általában? Mi az? Mit szólnak hozzá a barátaid, vagy családod? Sikerült megkedveltetned valakivel ezt a dolgot? 17/L
Figyelt kérdés
Akár zene, akár hobbi, vagy bármi, ami érdekel.2015. márc. 22. 19:41
12/17 anonim válasza:
Nekem a gitár az életem :) Ő életem első szerelme, bármilyen furcsán hangzik :) A családom, barátaim támogatnak és az osztálytarsaim is. A másik évfolyam furcsál emiatt, pedig szerintem normális.
A másik dolog amin mindenki meglepődik az hogy rákkutató szeretnák lenni, érdekel az anatómia, onkológia, genetika. De miután elmondom hogy karácsonykor még rákos voltam, mindenki normálisnak gondol :)
14/L
13/17 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgok.:) Semmi gond, végül is fiúk is írhatnak.
2015. márc. 22. 20:40
14/17 A kérdező kommentje:
A gitározás szerintem jó dolog, egyáltalán nem furcsa.:) Barátnőm is most tanul gitározni. A rákkutatás is érdekes dolog. Nagyon sajnállak.:(
2015. márc. 22. 20:44
15/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a gyilkolászos dolgokat bármi ami véres és bizarrr. Ezen a családom nem nagyon lepödik meg hisz együtt nézzük az ilyen sorozatokat. Az animéket is szeretem de arról anyukám kicsit rossz véleménnyel van de én elégedett vagyok magammal és csak ez számít vagy nem? :) 14/L
16/17 anonim válasza:
Pacsi, én is szeretem a vért :3 és mindent ami horror :D
17/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretek fényképezni, és anime-ket is nézek, az osztályomba viszont senki, meg amikor elhalad mellettük egy viszonylag helyes srác rögtön elkezdenek röhögni, és kibeszélik a fiút, ezt pl soha nem értettem. Mint téma a tv-ben a többiek inkább vámpírnaplókat néznek én sokkal szívesebben nézek történelmi/tudományos sorozazot. Ja, és én vagyok az egyetlen aki szereti a fizikát. Meg jobban szeretek kirándulni mint órákon át bizsukat válogatni. A családom és a barátaim így szeretnek, csak az osztálytársaimmal nincs sok közös téma,ezért nem is nagyon szólnak hozzám. Meg én szeretem egyedül a nem hörgős rockot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!