Hogy merítsek erőt? Annyira félek mindentől, mit tudnék elleni tenni?
Annyi mindenbe belekezdenék, de nem merek. Félek elmenni egy állásinterjúra, félek elmenni egy konditerembe, mert 20 kg felesleg van rajtam és félek, hogy nevetnek rajtam, de eközben mindig figyelem, hogy mit gondolnak rólam, ha valaki rám néz az jut eszembe, hogy biztos engem szid magába, hogy kövér, ronda, pedig csinálnám, de nem bírom. Ez a félelem visszahúz, barátom, barátaim nincsenek, vagy van egy-két ember, de kb akkor keresnek ha kell valami segítség, vagy panaszkodni kell nekik valaki, akkor itt vagyok.
DE ennyi, tiszta üres az életem, jobb lenni néha már meghalni, naponta gondolok a halálra, sajnáltatom magam, vagyis nem mondom soha, hogy milyen rossz, kívülről mindenki úgy lát, hogy vidám, boldog vagyok, pedig ha tudnák, hogy mit érzem, hogy győzzem le saját magam? Hogy induljak el, hogy ne féljek? Minden nap nézek motivációs videókat,fitnesz képeket, de mire odaérek, már megtorpanok, hogy "ne menj, ez nem neked találták ki, kicsúfolnak ott a gyönyörű lányok"
Ötletek?
Ha elmész konditerembe ne gondolj arra hogy mások mit szólnak hozzá! Légy magadra büszke hogy belekezdesz és elfogod érni amit akarsz!
Hidd el nem a girhes vékony libáknak találták ki a konditermet, hanem a fogyni vágyóknak.
Ha az jár a fejedben hogy vajon mit gondolnak stb.. gondolj arra hogy te is lehetsz még olyan vékony mint ők! És nem tudhatod hogy ők honnan kezdték, lehet onnan mint te.
Ha reggel felébredsz mosolyogj és hidd el sokkal jobban fogod magad érezni! :) Ha gondolod nekem nyugodtan írhatsz üzenetet, bármivel kapcsolatban, szívesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!