Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy a 13-14...

Miért van az hogy a 13-14 éves lányok mindentől besértődnek?

Figyelt kérdés
Nem általánosítani akarok, de van 1 lány barátom akinek minden baja van. Baj az ha mondok egy picit durvább poént, hogyha néha nem köszönök rá stb.. Én ezt nem tudom felfogni.. :D A többi lány barátom se köszön rám mindig mégse kezdek el rinyálni. Egyébként bocsánatot kértem tőle de nem ír vissza. (látta, látta... a végtelenig.) sok lánynál tapasztaltam hasonlókat :)
2015. márc. 5. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Rossz lányokkal ismerkedsz...ennyi:D itt te vagy a hibás
2015. márc. 5. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van. :D Én is erre gondoltam :D
2015. márc. 5. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
25 éves lány vagyok és azt kell mondjam, hogy nem csak a 13-14 éves kislányok ilyenek, hanem a NŐK nagy része. Huszon-, harminconévesek ugyanilyenek, pont ezért jövök ki jobban a férfiakkal, velük lehet szarkasztikusan is poénkodni, max. visszaoltanak, utána meg röhögünk :D
2015. márc. 5. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Na, ennyi :D Sajnos az én körzetemben nem nagyon van ilyen lány :D Egyébként most írja nekem a "..." üzeneteket.
2015. márc. 5. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni vele, ha nem erti a poent, neked pedig fontos lenne, ennyi
2015. márc. 6. 00:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz :D
2015. márc. 6. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!