Mi a véleményetek arról mikor 2 férfi ölelkezik?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 15:28
1/12 anonim válasza:
Zavar. A kamaszoktól elviselem, hogy az utcán élik az életüket, de a túlzásba vitt ölelkezés hetero párnál is zavaró. Semmi közöm a magánéletükhöz.
2/12 anonim válasza:
Ha homoszexuálisok, akkor nyilván ölelkeznek. Ha nem azok, akkor is még belefér, mondjuk közeli barátok között egy ölelés. Én mondjuk nem szeretem, de amitől igazán herótom van az az arcrapuszi két férfi között.
3/12 Ensam skog válasza:
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
ha homik, akkor zavar. Ha heterok, akkor kivételes alkalmakkor teljesen oké egy "rég láttalak, de jó hogy találkoztunk"- ölelés. mondjuk úgy 2 másodpercig
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Attól, mert ölelkeznek, nem melegek. De tegyük fel azok, mi rossz van az ölelkezésben? Engem meg a telefonba bámuló semmitmondó, unalmas pofák taszítanak, velük mi legyen?
9/12 anonim válasza:
Egy ölelkezés stílusából, mozdulataiból sok mindent le lett vezetni.
10/12 anonim válasza:
Jó nekik. Ölelni jó, ölelni egészséges, és halál mindegy, milyen neműek szorongatják ki egymásból a szuszt. Aki szerint ez a látvány fújjbbbbuuziiis, az sürgősen nézzen körül magában, mert a krónikus homofóbia viszont egyáltalán nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!