Miért mondják, hogy aki megüt egy nőt az nem férfi?
ez csak a gyengék mende-mondája!!!
én örülök hogy párom lecsapta az exét mert engem védett vele. van aki rohadtul de megérdemli!
NEM MINDEN NŐNEMŰ ALAK IGAZI NŐ!!!!!!!!
amúgy nem tudom minek állsz szóba ilyen alakokkal. kerüld messziről. ha nem teheted akkor meg kezdeményezve alázd meg te őt.
Szerintem a pofozkodás, ütlegelés semmilyen esetben sem elfogadható, akkor sem, ha nő üt meg férfit, akkor sem, ha férfi üt meg nőt és persze azonos neműek között sem.
Kivétel, ha önvédelemről van szó bármelyik fél részéről.
Nem véletlenül van az embernek állítólag kiemelkedő intelligenciája, persze mások előtt kitalált hülyeségekkel megalázni a másikat, ahhoz is kéne némi intelligencia, hogy ezt valaki ne tegye (a hölgy részéről ugye), de erre sem pofonnal kell ám reagálni.
Az erősködés állatias szokás...
Férfi soha nem üt meg egy NŐ-t.
A ribizli az nyilván más kategória. Az nem nő.
Más az, hogy önvédelemből megütsz valakit, vagy az, hogy egy vita hevében lekeversz valakinek egyet. Ez a nőről is elárul valamit, de ha visszapofozod a végén téged fognak jobban elítélni az éppen arra járók, mert te vagy az erősebb, teszik vagy sem. És igenis tudatában kell lennie mindenkinek azzal, hogy milyen ereje van és akivel szemben áll milyen súlycsoport és az alapján mérlegelni ott, abban a pillanatban.
A leöntött sörrel cserébe kap egyet visszakézből például nem önvédelem, a pubban biztos inkább azt gondolták rólad, hogy egy agresszív állat vagy, mint azt, hogy mennyire igazságot szolgáltattál vele. Nem lehet, hogy kicsit alacsony az ingerküszöböd? Mert az is érdekes, hogy már ennyi ilyen eseményben volt részed...
Ha a szomszéd nénike pletykálkodik rólam vagy kihalássza a postaládámból a leveleim és elolvassa még nem mehetek oda lekeverni neki egyet. Ugyanúgy, ha a szomszéd gyerek áthajt a törött lábamon biciklivel és le se tojja, attól még nem mehetek oda és ránthatom le a hajánál fogva róla, mert nálam gyengébbek. Érzed, hogy mit akarok ezekkel mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!