Furcsa lenne ez? Vélemény?
Imádok festeni, főleg férfiakat, és a kezek a gyengéim. Néha látok gyönyörű férfi kezeket mikor a villamosomra várok. Furcsa lenne, ha odamennék egy idegen férfihoz és megkérném, h lefényképezhessem a kezeit, h aztán itthon lefesthessem? Bolondnak néznek majd? Belemennek?
köszi
22/N
Én nem néznélek bolondnak, mert én is művészi beállítottságú ember vagyok, bár engem a különböző arcok érdekelnek inkább, meg a szürrealizmus. Én mondjuk mindenképp el kérném a számod, vagy valamilyen elérhetőséged, mert kíváncsi lennék a végeredményre.
DE szerintem a legtöbb ember furcsán nézne rád. :)
Én biztos belemennék, sőt, örülnék, hogy megismerhetlek, de én nő vagyok:-)
Valószínűleg meglepődnének, de sztem ez ne tartson vissza. Egy fiatal, kedves lánynak nem hiszem, hogy ilyen kérésre bármelyik normális férfi nemet mondana.
Hát igen, kedves utolsó, rengeteg a mocskos állat a férfinépségen belül, így borzadni kell a fényes nappal történő kommunikációtól is egy vadidegen férfi(ú)val. : )
Könnyen lehet, kedves kérdező, hogy sokan visszautasítanának; én az elején furcsállanám, de valószínűleg kellemesen is érintene, így belemennék. Még több jókedvvel, ha van báj a fényképezőgép mögött. : )
F/20.
köszi
mit értesz báj alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!