Hogy legyek optimista?
Már jó ideje csak az orvosokhoz hordom a fizetésem. Egyik betegség elmúlik, jön is egy másik. És itt most nem megfázásra meg ilyenekre kell gondolni, hanem csont elfertőződés, nőgyógyászati gondok és hasonlók.
Már több százezremben vannak a kezelések, a biztosító meg nem fizet, mert elbírálás alatt a papírok.
Próbálok mindig mosolygós lenni, nem beszélni a gondjaimról, mert mindig lecsesznek, hogy rinyálok a semmin.
Annyi mindent szerettem volna venni abból a pénzből, most viszont ott tartunk, hogy ételre nem fog jutni, ha megint vissza kell mennem orvoshoz.
Hogy legyek így boldog?
Nem én írtam ki kétszer, valami hiba van az oldalon.
Légyszi, ne jelentsétek, mert megint engem tiltanak le.
Fél óránként tudok egyet kiírni, itt meg 1 perc eltérés van.
Köszönöm.
Szia
Valóban nehéz helyzetben lehetsz, de abból is igazából úgy lehet kikerülni ha olyan a hozzáállásod. Meg kell szabadulni a stressztől, ezt valami hobbival lehet. Mondjuk sporttal. Az edzőterem pénzbe kerül, de a futás pl. ingyenes. :) Vagy vezess naplót, írd ki magadból a fájdalmas, rossz gondolatokat, gondolkodj el, hogy mit tehetnél az ügyeid előremozdításában. Ha megteheted, vegyél ki szabadnapot és utazz el ismerődhöz, családtagodhoz, ahol kikapcsolódhatsz. :) a stressz is előhozhatja az egészségügyi problémákat, szóval ebből az ördögi körből kell kiszakadni.
A szabadnap meg az utazás most nagyon nem fér bele, túlórázok, hogy ki tudjam fizetni a gyógyszereim.
Tudom, hogy a stressz is közrejátszik a betegségekben, de nehéz nem stresszesnek lenni, mikor megkapja az ember a számlát a 200 ezres vizsgálatról, a probléma meg nincs még kikezelve sem.
Az arccsontomat fertőzte meg egy bakteriális fertőzés, ez most antibiotikumos kezelés alatt áll. Az antibiotikumra viszont érzékeny a szervezetem, ez meg nőgyógyászati problémákat okozott, kedden mehetek gyógyszerért, ami minimum 15 ezerbe fog kerülni.
Alapból szívbeteg vagyok, keringési problémáim és ásványi anyaghiánnyal küzdök, egyik sem kezelhető
Ajj, nem tudok még annak is fizetni.
Szegények voltunk/vagyunk, nem tudnak segíteni
De bele se merek gondolni, mekkora vagyont leakasztana tőlem.
Ha kedden kapok gyógyszert, ami segít a gondomon, akkor már csak az antibiotikum injekció utolsó részletét kell kifizetnem, és kicsit jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!