Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy legyek optimista?

Hogy legyek optimista?

Figyelt kérdés

Már jó ideje csak az orvosokhoz hordom a fizetésem. Egyik betegség elmúlik, jön is egy másik. És itt most nem megfázásra meg ilyenekre kell gondolni, hanem csont elfertőződés, nőgyógyászati gondok és hasonlók.

Már több százezremben vannak a kezelések, a biztosító meg nem fizet, mert elbírálás alatt a papírok.

Próbálok mindig mosolygós lenni, nem beszélni a gondjaimról, mert mindig lecsesznek, hogy rinyálok a semmin.

Annyi mindent szerettem volna venni abból a pénzből, most viszont ott tartunk, hogy ételre nem fog jutni, ha megint vissza kell mennem orvoshoz.

Hogy legyek így boldog?

2015. ápr. 5. 16:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Nem én írtam ki kétszer, valami hiba van az oldalon.

Légyszi, ne jelentsétek, mert megint engem tiltanak le.

Fél óránként tudok egyet kiírni, itt meg 1 perc eltérés van.

Köszönöm.

2015. ápr. 5. 17:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia

Valóban nehéz helyzetben lehetsz, de abból is igazából úgy lehet kikerülni ha olyan a hozzáállásod. Meg kell szabadulni a stressztől, ezt valami hobbival lehet. Mondjuk sporttal. Az edzőterem pénzbe kerül, de a futás pl. ingyenes. :) Vagy vezess naplót, írd ki magadból a fájdalmas, rossz gondolatokat, gondolkodj el, hogy mit tehetnél az ügyeid előremozdításában. Ha megteheted, vegyél ki szabadnapot és utazz el ismerődhöz, családtagodhoz, ahol kikapcsolódhatsz. :) a stressz is előhozhatja az egészségügyi problémákat, szóval ebből az ördögi körből kell kiszakadni.

2015. ápr. 5. 17:07
 3/12 A kérdező kommentje:

A szabadnap meg az utazás most nagyon nem fér bele, túlórázok, hogy ki tudjam fizetni a gyógyszereim.

Tudom, hogy a stressz is közrejátszik a betegségekben, de nehéz nem stresszesnek lenni, mikor megkapja az ember a számlát a 200 ezres vizsgálatról, a probléma meg nincs még kikezelve sem.

2015. ápr. 5. 17:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Oh... Megtudhatnám, hogy milyen betegséged van? Talán tudnék segíteni egy javaslattal. :)
2015. ápr. 5. 17:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Az arccsontomat fertőzte meg egy bakteriális fertőzés, ez most antibiotikumos kezelés alatt áll. Az antibiotikumra viszont érzékeny a szervezetem, ez meg nőgyógyászati problémákat okozott, kedden mehetek gyógyszerért, ami minimum 15 ezerbe fog kerülni.

Alapból szívbeteg vagyok, keringési problémáim és ásványi anyaghiánnyal küzdök, egyik sem kezelhető

2015. ápr. 5. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Az ismeretségi körömből van akinek egy természetgyógyász segített. Szerintem bármilyen problémához hozzá tud szólni. Talán egy próbát megér a dolog. Családod nem tud anyagilag támogatni?
2015. ápr. 5. 17:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Ajj, nem tudok még annak is fizetni.

Szegények voltunk/vagyunk, nem tudnak segíteni

2015. ápr. 5. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
De talán egy próbát megér és nem lenne szükséged más gyógyszerekre, kezelésekre.
2015. ápr. 5. 17:34
 9/12 A kérdező kommentje:

De bele se merek gondolni, mekkora vagyont leakasztana tőlem.

Ha kedden kapok gyógyszert, ami segít a gondomon, akkor már csak az antibiotikum injekció utolsó részletét kell kifizetnem, és kicsit jobb lesz.

2015. ápr. 5. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Oh, értem. De a gyógyszerek elég drágák, így talán jobban megérné. Bár... Visszatérve az optimizmusra... Írtad is, hogy hamarosan könnyebb lesz. Kitartást! :)
2015. ápr. 5. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!