Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy mindenem...

Miért van az, hogy mindenem megvan és nem érzem, hogy bármi baj lenne a világban? Optimista vagyok?

Figyelt kérdés
Van néhány éve egy jó állásom, a fősuli óta egy komoly kapcsolatom, jó baráti társaság, akikkel a középsuliban ismerkedtünk meg. A lakhelyem körül aboszolút rendes emberek élnek (pest megyei kisváros), ahol egy karitatív szervezetben is dolgozom szombat reggelente. Heti kétszer járok kondizni, paleolitan étkezek, figyelek, hogy ne egyek túl sokat. Otthon szelektálom a hulladékot, az utcán is ha találok valamit. Nincs bajom a fidesszel, a közművel vagy a biztonsággal. Most gondolkozom, hogy érdemes lenne megtanulni egy új nyelvet vagy elvégezni egy második diplomát. Miért nem él így minden ember? Túl optimista vagyok?
2014. okt. 30. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó neked. Szerintem nem vagy optimista csak megvan mindened, ami kell.
2014. okt. 30. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
A baj ott van, hogy a te tipusú emberek,azt hiszik, hogy minden igy marad és éldegélnek, de történik egy váratlan esemény, és abban a pillanatban, ha összeomlik a stabilnak hitt, jól felépített élete, többet nem bír talpra állni, mert nem tanulta és nem is tanitották meg számára a szülei a túlélést.
2014. okt. 30. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
39 százalékos, tök aranyos, hogy te minden kérdéshez odaírsz valami rosszindulatú dolgot. Bizonyára nagyon kedves ember lehetsz.
2014. okt. 30. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!