Baj van az öcsémmel? Normális ez?
Figyelt kérdés
Már egyszer írtam régebben ezt a kérdést de nem vettek komolyan. Anyám válltig állítja hogy normális dolog amit az öcsém csinál (10-11 éves!),de én tudom hogy nem az. Turettszindrómás(Tikkjei,szokásai vannak). De szerintem van más betegsége is.Nagymamámnál az állatokat fogdosta (olyan helyeken!),és még büszke is volt rá hogy megújjazott egy tehenet. Otthon van 2 kutyánk és a barátai mesélték hogy a kutyát is fogdosta az meg rá is ugrott az öcsém meg nevetett.Később ő is büszkén bevallotta. Vannak még durvább dolgok de még leírni is szégyellném. Továbbá betegesen hazudozik,szerintem egy kicsi homoszexualitás is van benne,a stílusából ítélve. De ez már csak hab a tortán. Szerintetek egészséges? Hogy vegyem rá anyámat hogy vizsgáltassuk ki? Szerintem nagyon is ki kellene..!2015. ápr. 3. 15:44
11/13 anonim válasza:
Esetleg pofozd meg és, aztán kezd el rángatni, közbe mondva neki: "Mit csinálsz te elmebeteg? Ilyet nem csinál emberi lény, csak a mocskos állatok. Fejezd be, mert a minden ember gyűlölni fog, és emiatt tönkremegy az egész életed."
Ilyet nem hagy normális felnőtt ember. Ez esetben a szüleid is mentálisan sérültek. A gyerek pedig eszméletlenül elkényeztetett.
Láttál már élőbe egy ilyen incidenst? Az is lehet, hogy direkt mindenki szórakozik veled.
12/13 A kérdező kommentje:
Láttam például ahogy a tehénnel 'játszadozik'.Akkor inkább elsétáltam. Az nem tudom mennyire számít hogy a tehén csöcseiből itta a tejet(nagyi csak nevetett ezen),de nekem ez nagyon furcsa.Biztosan tudom hogy senki nem szivat,az öcsém szinte büszke erre :/
2015. ápr. 3. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!