Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj van az öcsémmel? Normális ez?

Baj van az öcsémmel? Normális ez?

Figyelt kérdés
Már egyszer írtam régebben ezt a kérdést de nem vettek komolyan. Anyám válltig állítja hogy normális dolog amit az öcsém csinál (10-11 éves!),de én tudom hogy nem az. Turettszindrómás(Tikkjei,szokásai vannak). De szerintem van más betegsége is.Nagymamámnál az állatokat fogdosta (olyan helyeken!),és még büszke is volt rá hogy megújjazott egy tehenet. Otthon van 2 kutyánk és a barátai mesélték hogy a kutyát is fogdosta az meg rá is ugrott az öcsém meg nevetett.Később ő is büszkén bevallotta. Vannak még durvább dolgok de még leírni is szégyellném. Továbbá betegesen hazudozik,szerintem egy kicsi homoszexualitás is van benne,a stílusából ítélve. De ez már csak hab a tortán. Szerintetek egészséges? Hogy vegyem rá anyámat hogy vizsgáltassuk ki? Szerintem nagyon is ki kellene..!
2015. ápr. 3. 15:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen egy orvos. De minél hamarabb.
2015. ápr. 3. 15:51
 2/13 anonim válasza:
Szia szerintem ez nem normális dolog. Szerintem le kéne vele ülni és elbeszelgetni erről. Hát ha vannak ilyen meleg hajlamai akkor lehet hogy valami baj van itt. Ilyet semmijen épp eszű ember nem csinál az állatokkal hogy szexuálisan zaklatja szégyen állatot. Ebből fertőzést is lehet elkapni. Reméltem tudtam segiteni. Bár meg kis gyerek... Nem tudja mit csinál. :/
2015. ápr. 3. 15:53
 3/13 anonim válasza:
Szegény a szégyen helyett
2015. ápr. 3. 15:54
 4/13 anonim válasza:
Ja és az hozzá tenném hogy lehet hogy gond van vele szóval nyomás az orvos gyorsan.
2015. ápr. 3. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Nem tudod elvinni te orvoshoz?
2015. ápr. 3. 15:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Anya szerint normális ha egy kisfiú ilyen dolgokat csinál. A tehenet kinevezte a "csajának",nagymamáméknál a lovat is fogdosta(pedig az hím ló azaz csődör!) a meleg hajlamairól meg annyit hogy mindenen sír,nagyon érzékeny,gyenge,magát fotózgatja és úgy jár mint egy csaj aki ringatja a csípőjét. A cukrokat pedig naponta veszi és el is dugja nem bírja ki édesség nélkül. Szerintem is orvos kellene neki de anyám nem hajlandó észrevenni.Ha ilyesmit említek neki nagyom dühös lesz.
2015. ápr. 3. 15:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok de úgyse jönne el velem orvoshoz.
2015. ápr. 3. 15:58
 8/13 anonim válasza:
Jézusom akkor sürgősen ORVOS ha ilyeneket csinál én mar irtam párszor de hogy a lóval meg tehennek miket művel! Ez beteges...Hány éves hát ha te elvihetnéd orvoshoz. Vagy próbáld meg rá venni anyud hogy vigyék el:) az orvos majd meg mondja hogy mi a helyzet. Végül is rá nézésre senki nem tudja megállapitami.:)
2015. ápr. 3. 16:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is beteges. De arra is kíváncsi lennék hogy mi okozhatta ezt benne. Gyerekkori trauma mondjuk? Az oviban is nagyon kegyetlenül bántak vele,az ovónők a fülét véresre rángatták,hideg vízzel öntötték le csak azért mert tikkelt...
2015. ápr. 3. 16:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Az ocsed zoofil. Ez egy parafilia, psziches betegseg. Nezz utana. Altalaban vmi trauma valtja ki. Eleg a legkisebb is vagy olyan is ami csak szamara az.

Minel elobb vidd el orvoshoz, mert ha nem kezelik, akar kesobb rosszabb is lehet.

2015. ápr. 3. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!